Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Smart livförsäkring

Vi vill att du mår bra idag, imorgon och allt efter åren går. Då kan du njuta av livet som den bästa versionen av dig själv.

LokalTapiolas Smart livförsäkring kombinerar MåBraHjälpen och det ekonomiska skyddet som försäkringen ger. Genom att försäkra dig säkerställer du att dina närmaste klarar sig även om något skulle hända.

Smart livförsäkring stöder goda levnadsvanor

Vi vill stöda människornas välbefinnande och ork. Smart livförsäkring erbjuder som först i Finland välbefinnandetjänster vid sidan av ekonomiskt skydd. LokalTapiolas alla livförsäkringar, skydd vid allvarlig sjukdom och skydd vid arbetsoförmåga är Smarta livförsäkringar, det vill säga att du utöver en försäkring gratis får tillgång till MåBra-Hjälpen som du hittar i applikationen HälsoHjälpen.

Som Smart livförsäkringskund tränar du gratis till slutet av februari

Vi erbjuder kunder som har köpt Smart livförsäkring senast 31.12.2021 online-motionstjänsten Wellnet (värde upp till 70 euro) gratis fram till slutet av februari. ​​

Med hjälp av Wellnet kan du träna när det passar dig bäst. Det finns olika gympapass och övningar du kan göra hemma samt mångsidigt hälsofrämjande innehåll som uppdateras varje vecka. Wellnet lämpar sig för alla som vill motionera och må bra. Tjänsten innehåller många gympapass och övningar för både nybörjare och de som tränat mer.
Bekanta dig med reglerna för förmånen.

Isä katsoo lastaan hymyillen. Kuvan päällä teksti henkivakuutus -20%

Livförsäkring – Trygga dina närmaste

Livförsäkring hjälper dina käraste att klara sig ekonomiskt, om du avlider. Att försäkras sig själv är speciellt viktigt om du har lån eller närstående som är beroende av dig och dina inkomster. Du får vid sidan av en försäkring tillgång till avgiftsfria välbefinnandetjänster.

Bestående rabatt på 20 % på livförsäkring för helkunder på 3 och 4 förmånsnivå. Rabatten erbjuds alla under första året vid köp på webben oberoende av koncentrering.

Räkna ut ock köp

Naiset keskustelevat järven rannalla

Skydd vid allvarlig sjukdom – Trygga din vardag

Säkerställ dig om att ett insjuknande inte förstör din ekonomi och att vardagen kan fortsätta så normalt som möjligt. Skydd vid allvarlig sjukdom finns som stöd för dig, när det är dags att koncentrera sig på livet och på att tillfriskna efter en allvarlig sjukdom.

Engångsersättningen som betalas från Skydd vid allvarlig sjukdom kan du vid insjuknande använda på det sätt som passar dig bäst. Den stöder dig i omorganiseringen av vardagen och tryggar din utkomst. Du får vid sidan av en försäkring tillgång till avgiftsfria välbefinnandetjänster.

Räkna ut och köp

Bli aktivare. Bli inspirerad. Gör gott för andra.

I MåBraHjälpen kan du ställa upp mål och följa dina framsteg. För att stöda uppnåendet av målen har du tillgång till innehåll om välbefinnande, som producerats av samarbetspartners. Du kan dessutom delta i välgörenhetsutmaningar.

Du kan köpa livförsäkring och skydd vid allvarlig sjukdom på webben, då det bäst passar dig. Om du är intresserad av en försäkring för arbetsoförmåga eller vill diskutera närmare om försäkringar med en specialist, kan du begära ett anbud så kontaktar vi dig.

Be om anbud


Bli aktivare

Bli aktivare genom att göra elektronisk hälsokontroll, ställa upp mål och mäta framstegen - sov bra, ät rätt, rör på dig tillräckligt och sköt om ditt psykiska välbefinnande.

  • Fyll i Duodecims elektroniska hälsokontroll, där du ser hur ditt psykiska välbefinnande och dina levnadsvanor påverkar din beräknade livslängd och risken att insjukna. Du kan även delta i Duodecims självträningsprogram som bland annat innehåller information om kost, viktkontroll och sömn.
  • Ställ upp mål för motion, vila, kost och stresshantering. Du kan till exempel som mål ställa upp ett visst antal steg, regelbunden pausgympa eller regelbunden matrytm.

Bli inspirerad

Bli inspirerad av intressanta artiklar, uppgifter eller egna mätningsresultat som konkretiserar livsstilen och dess inverkan. Du hittar innehåll om välbefinnande som producerats bland annat av följande samarbetspartner

  • Cuckoo Workouts korta webbinarier och tips om olika delområden inom välbefinnande. Du har dessutom tillgång till korta videor med pausgympa.
  • Träningstips som producerats av Trainer4You.
  • Finlands Naturskyddsförbunds övningar i trädgården, på gården och i den närliggande naturen med hjälp av vilka du kan upprätthålla och förbättra ditt välbefinnande.
  • Fazer Brainhows tips och innehåll om hjärnvänlig kost.

Gör gott för andra

Gör gott för andra är en välgörenhetstjänst där du deltar i välgörenhetsarbetet genom att främja ditt välbefinnande. Du kan samla in pengar till välgörenhet genom din egen vardagsaktivitet. De dagliga stegen under utmaningen samlar in potten som LokalTapiola donerar till en välgörenhetsorganisation.

Välgörenhetsmålet ändrar per utmaning och pengar kan till exempel samlas för olika objekt som Finlands Röda Kors, Finlands Naturskyddsförbund eller Cancerstiftelsen har.


Smart livförsäkring ger resultat

*Förfrågan om Smart livförsäkring 10/2020.

Bra att veta om Smart livförsäkring

LokalTapiolas Smart livförsäkring kombinerar ekonomiskt skydd och välbefinnandetjänsterna dvs. MåBraHjälpen. Livförsäkring, skydd vid allvarlig sjukdom eller skydd vid arbetsoförmåga ger ekonomiskt skydd i Smart livförsäkring.

Välbefinnandetjänsterna för Smart livförsäkring finns i MåBra-Hjälpen som du hittar i applikationen HälsoHjälpen. Ladda ner appen HälsoHjälpen från App Store eller Google Play Store och börja använda MåBraHjälpen.
Du får gratis tillgång till välbefinnandetjänsterna och du bestämmer själv om du tar i bruk dem.

Livförsäkringsskyddet beviljas av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag. Smart livförsäkring kombinerar livförsäkringen och MåBraHjälpen. MåBraHjälpen är en avgiftsfri tilläggstjänst som erbjuds våra kunder och den blir inte en del av försäkringsavtalet. LokalTapiola har rätt att ändra innehållet i tjänsterna eller förmånerna. Kustannus Oy Duodecim producerar den elektroniska hälsokontrollen och självträningarna. Firstbeat livsstilsanalysen produceras av Firstbeat Technologies Oy. Våra samarbetspartners producerar välbefinnandeinnehåll till tjänsten. Samarbetsparternas välbefinnandetjänster kan även fås direkt från tjänsteleverantören enligt villkoren för tjänsten.