Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Hantera ärenden elektroniskt

Logga in på vår nättjänst och kom snabbt i kontakt med våra specialister via chatten. Du kan också skicka oss ett meddelande som vi svarar på inom några dagar. I vår nättjänst kan du sköta ärenden som gäller dina försäkringar och placeringar på ett heltäckande sätt 24/7.

Försäkringar

Håll dina uppgifter om adress, telefon och e-postadress samt kontonummeruppgifterna uppdaterade så att vi kan kontakta dig, till exempel i händelse av skadesituationer eller andra försäkrings- och placeringsfrågor. Du kan uppdatera uppgifterna i vår nättjänst .

Använd den pappersfria tjänsten och hantera dina försäkringsärenden säkert och miljövänligt. Framöver hittar du alla dina försäkringsdokument i vår nättjänst.

Om du upplever att du har en försäkring som du inte längre behöver, kan du enkelt säga upp den i vår nättjänst i försäkringsuppgifterna .

Placeringar

Du kan se dina placeringar och göra uppdrag i placeringsfonder genom att logga in på nättjänsten för fonder och kapitalförvaltning .

Du kan också följ med dina investeringar på mobiltelefonen. Ladda ner appen LokalTapiola Investeringar i applikationbutiken.

Kundtjänsten för placeringar betjänar vardagar kl. 9–17 på numret 09 453 8500 . Kom ihåg att du ska identifiera dig med dina nätbankskoder under samtalet.

Du kan skicka ett meddelande till oss i nättjänsten om du behöver ytterligare hjälp som placerarkund.

Behöver du stöd för att sköta dina placeringar självständigt?

Läs vanliga frågor om fonder:

Läs vanliga frågor om placeringsförsäkringar:

Fullmakter och intyg

Du kan använda försäkringsintyget för att bevisa att din eller din familjs försäkring är giltig. Du hittar försäkringsintygen i vår nättjänst i försäkringsuppgifterna .

Du behöver ett trafikförsäkringsintyg, dvs. Green card när du reser med ditt eget fordon till ett land som ingått avtal om grönt kort utanför EU- eller EES-området.

Anmäl skada eller ansök om ersättning

Se anvisningar för olika typer av skador, anmäl skada eller ansök om ersättning.

Green card

Du behöver gröna kortet när du reser med ditt eget fordon till ett land som ingått avtal om grönt kort utanför EU- eller EES-området.

Pappersfri tjänst

När du tar i bruk den pappersfria tjänsten i vår nättjänst hittar du alla dina försäkringshandlingar på ett och samma ställe.

E-faktura

Beställ en e-faktura och få din försäkringsräkning direkt till din nät- och mobilbank. Att byta till e-fakturering är väldigt enkelt.