Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

För privatkunder

Du kan kontakta våra specialister genom att logga in i vår nättjänst. Dessutom kan du smidigt boka en tid för ett möte på nätet eller på vårt kontor. Du kan även ringa till oss när du vill ha råd i frågor gällande försäkringar och placeringar.

När du inte vill använda din tid till att sköta försäkrings­ärenden, se åtminstone till att sköta dessa

Beställ e-faktura
Börja använda den papperslösa servicen
Ge ditt samtycke till marknadsföring
Upprätta en fullmakt
Ladda ned ett försäkringsbevis

Sköt dina försäkringsärenden snabbt i vår nättjänst eller i LokalTapiola-appen

I vår nättjänst Du hittar alla dina försäkringsbrev och kan sköta dina försäkringsärenden i vår nättjänst eller i LokalTapiola-appen. Du kan uppdatera dina kontaktuppgifter, begära en ändring i din försäkring, ansöka om ersättning och anmäla en skada. Du har också möjlighet att skicka ett meddelande till våra specialister.

Logga in på nättjänsten

Kontakta våra specialister

Boka tid för ett möte

Du kan också boka tid hos en av våra specialister för att sköta försäkringsärenden. Mötet ordnas enligt dina önskemål - som ett webbmöte, per telefon eller på vårt kontor.

Boka tid till ett möte

Ett försäkringspaket för dina behov

En hurdan försäkringshelhet skulle passa just dig? Vänligen lämna dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Begär ett anbud

Kontakta oss om placering

Lämna en begäran om kontakt i placeringsrelaterade frågor enkelt på nätet. Vi kommer att kontakta dig strax efter att du har skickat in en bgäran om kontakt.

Kontaktbegäran för placering

Du tjänar på att bli helkund hos oss!

Du kan få 8 %, 13 % eller till och med 17 % rabatt på dina premier och placeringsprodukter när du använder våra tjänster inom flera delområden.

Läs mer om Egenförmånsrabatt