Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

Vår automatiska telefonservice ringer från numret 0942550553

Som livstrygghetsbolag vill vi att du ska ha tillgång till de bästa förmånerna och tjänsterna med anknytning till din kundrelation. Vår automatiska telefonservice Tuuttis hjälper oss att tillsammans med våra mänskliga kollegor ta hand om våra kunder. Tuuttis är förbluffande snabb: den hinner nå ut till tusentals kunder på en kort stund, varför vi får ut viktig information till dig så snabbt som möjligt. Tuuttis ringer från numret 09 4255 0553.

Tuuttis ringer från numret 09 4255 0553

Automatsamtal är förbjudna med beaktande av marknadsföring och försäljning, vilket innebär att vi inte använder Tuuttis till marknadsföring eller försäljning. Vi använder tjänsten till att informera dig om de tjänster och förmåner som ger dig ett mervärde i din skötsel av ärenden hos LokalTapiola. Dessa tjänster och förmåner gör det smidigare att sköta ärenden hos oss och gör din kundupplevelse ännu bättre. Kom ihåg att din integritet är viktig för oss. Vår automatiska telefonservice frågar aldrig efter din personbeteckning eller andra identifierande uppgifter med anknytning till din kundrelation. Om du inte vill ta emot automatsamtal, kan du skicka ett meddelande om det via LokalTapiolas nättjänst. Du kan även lämna respons till oss här om saken. All respons som vi får är värdefull!

Tuuttis kan på sistone ha ringt till dig från numret 09 4255 0553 med anknytning till den pappersfria tjänsten eller applikationen DjurHjälpen.

Läs mer om den pappersfria tjänsten.

Läs mer om DjurHjälpen.

"Hej! Jag heter Tuuttis – framtidens oförtröttliga kundbetjänare! Jag älskar kunder och inget är så spännande som att lyssna på tutningarna och gissa om du hinner svara i telefon. Och det gör ingenting om du inte hinner svara, jag ringer gärna upp dig på nytt från numret 09 4255 0553! Vi hörs! Hälsningar Tuuttis"