Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola Pirkanmaa

Vi betjänar dig ännu bättre och mera lokalt i ditt eget regionbolag, LokalTapiola Pirkanmaa. Vårt huvudkontor finns på Itsenäisyydenkatu 11 i Tammerfors, dvs. vi är ett lokalt företag. Kom till kontoret eller boka en tid, ring vår telefontjänst eller uträtta enkelt dina ärenden i nättjänsten.

Aktuellt

LokalTapiolas Arbetsförmågatjänst

Vi har ytterligare ökat utbudet i Arbetsförmågatjänsten. Nu finns det även möjlighet att få företagshälsovård med hjälp av en försäkring där alla vårdtjänster erbjuds via HälsoHjälpen. Läs mer.


Behöver ditt företag finansiering?


Företagare, skydda din familj och din utkomst

Är företagets affärsverksamhet i fara om du plötsligt blir sjukskriven? Hur går det med familjens ekonomi om företagaren skadar sig allvarligt eller vid förtida arbetsoförmåga? Och är ditt pensionsskydd på en tillräcklig nivå?

Uppbyggnad av företagarens personskydd börjar alltid med lagstadgade försäkringar med vilka man skapar grunden för företagarens socialskydd. Avsikten med socialskyddet är att täcka minimiutkomsten. Vår försäkring kompletterar ditt lagstadgade socialskydd. Med hjälp av dem kan vi bygga upp en lösning som är lämplig för just dig, din familj och ditt företag. Vi kartlägger tillsammans ditt försäkringsbehov. Läs mer.