Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola är den österbottniska idrottens främsta försäkringsbolag

För oss på LokalTapiola Österbotten är understöd av barns och ungas idrott en stor del av vårt samhällsansvar. Varje år sponsrar vi hundratals österbottniska föreningar och din förening är en av dessa! Idrott är ofta förknippad med olika typer av skador och därför är det viktigt att ha ett tillräckligt försäkringsskydd. Försäkra dig om att du får den bästa möjliga vården genast, så blir du också snabbare frisk.

Av våra hälsoförsäkringar kan du skapa en passande helhet som täcker såväl sjukdom som olycksfall för alla personer i hushållet.

Mindre bekymmer när du blir sjuk

En sjukdom eller ett olycksfall kommer ofta som en överraskning. Med en sjukkostnadsförsäkring får man snabbt bästa möjliga vård utan att behöva fundera på kostnaderna. Du kan teckna försäkringen till dig själv eller ditt barn. Sjukkostnadsförsäkringen ger ett långvarigt skydd eftersom den gäller tills man fyller 80 år.

Läs mera om sjukkostnadsförsäkring

Din hjälp när olyckan är framme

På fritiden råkar både barn och vuxna ut för många olycksfall som kräver vård. Försäkra dig om att du får den bästa möjliga vården genast, så blir du också snabbare frisk. När du tecknar en olycksfallsförsäkring hos LokalTapiola får du även tillgång till HälsoHjälpen. HälsoHjälpens sjukvårdsexperter ger dig snabbt och enkelt svar på dina hälsobekymmer ifall olyckan är framme.

Läs mera om olycksfallsförsäkring

Följ oss på sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram så får du alltid senaste nytt om våra lokala evenemang och kundförmåner. Dessutom får du en inblick i vår vardag som livstryggare på kontoren runt om i Österbotten.