Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Bil­försäkrings­räknare

Med räknaren får du enkelt fram ett pris och kan teckna en försäkring för din bil. Beräkna enkelt försäkringspriset och teckna en försäkring för din bil, motorcykel, moped, husbil eller annat fordon. Vid behov kan du sköta registreringen av fordonet på samma gång.

Så här använder du bilförsäkringsräknaren

Ange dina uppgifter (personbeteckning och postnummer) i räknaren, välj för vilket fordon priset ska beräknas och ange fordonets registreringsnummer. Med hjälp av din personbeteckning kan vi visa försäkringspriset med just din personliga bonus för trafikförsäkringen. Du kan ändra kaskoförsäkringsskyddet som rekommenderas för dig.

Identifiera dig enkelt

Innan du tecknar en försäkring, ska du identifiera dig med dina nätbankkoder. På det här sättet kan vi i priset för kaskoförsäkringen även beakta din rabatt för koncentrering av dina ärenden. När du tar i bruk den pappersfria tjänsten, får du ett försäkringsbrev och en faktura till LokalTapiolas nättjänst.

Registreringen sker samtidigt

Om du har köpt ett fordon av en annan person, kan du i samband med tecknandet av försäkringen enkelt registrera fordonet i ditt namn. För detta behöver du certifikatet från den föregående ägaren. En separat faktura för registreringen skickas i efterhand.