Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Hälsoförsäkring

Hälsoförsäkringen kombinerar de viktigaste personförsäkringarna. Du kan skräddarsy det mest lämpliga paketet för dig och din familj med olika skydd för olycksfall och sjukdomar. Bekanta dig med Hälsoförsäkringen och skydda din hälsa redan idag.

Vad ingår i hälsoförsäkringen?

Hälsoförsäkringen skyddar hälsan, från baby till farfar. Du kan teckna en hälsoförsäkring för sjukdom eller olycksfall för dig själv, din make/maka, ditt barn eller ditt barn som ska födas. Bygg en hälsoförsäkring som är lämplig just för dig och din livssituation genom att välja de skydd du önskar.

Du kan välja följande skydd till en hälsoförsäkring för vuxna:

  • olycksfallsförsäkring
  • sjukkostnadsförsäkring
  • reseförsäkring
  • idrottsförsäkring.

Olycksfallsförsäkring

Grunden för hälsoförsäkringen utgörs av olycksfallsförsäkringen, som är ditt skydd vid överraskande olycksfall. Du kan välja önskat försäkringsbelopp samt tilläggsskydd vid idrottsskador, arbetsoförmåga, bestående men och dödsfall. Läs mer om olycksfallsförsäkringen.

Sjukkostnadsförsäkring

Med hjälp av sjukkostnadsförsäkringen, som kan väljas till hälsoförsäkringen, får du snabbt vård om du insjuknar. Du kan välja försäkringens omfattning och önskad självrisk. Vi beviljar sjukkostnadsförsäkringen på basis av en hälsodeklaration. Läs mer om sjukkostnadsförsäkringen.

Reseförsäkring

Reseförsäkringen i hälsoförsäkringen består av en Resenärförsäkring och en Resgodsförsäkring, vilka du kan teckna tillsammans eller separat. Läs mer om reseförsäkringen.

Hälsoförsäkring för barn

Du får en hälsoförsäkring även för ett barn eller för ett barn som ska födas. Med hälsoförsäkringen skyddar du ditt barn vid sjukdomar och olycksfall och säkerställer en snabb tillgång till vård. Läs mer om barnförsäkringen.

Du kan ansöka om hälsoförsäkring för ett barn som ska födas efter en struktur ultraljudsundersökning. Läs mer om babyförsäkringen.

Köp en försäkring smidigt på webben

Köp olycksfallsförsäkring

Köp reseförsäkring

Är du intresserad av hela hälsoförsäkringspaketet och tilläggsskydden? Vi räknar gärna ett anbud. Kontakta kundtjänsten.

Med hälsoförsäkringen får du tillgång till HälsoHjälpen

Du kan kontakta sjukskötarna och läkarna i HälsoHjälpen vid olycksfall eller sjukdom. Du får hjälp och råd på distans och vid behov en tid till en läkare samt ersättningsärendet i gång. HälsoHjälpen betjänar dig varje dag kl. 7-23. Bekanta dig närmare med HälsoHjälpen.