Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Jag behöver en ersättningsbil under reparationen

Från den omfattande försäkring för ersättande bil ersätter vi hyra för bil, då ditt eget fordon är på reparation antingen på grund av ett tekniskt fel som avbrutit en resa eller någon annan skada som ersätts från försäkringen. Från kaskoförsäkringen Lyxkasko försäkring för ersättande bil ersätter vi en maximal sammanhängande hyrestid om 7 dygn i samband med ett tekniskt fel. Beträffande andra skador ersätts ersättningsbilen för reparationstiden i enlighet med försäkringsvillkoren.

Gör så här

Om du behöver en ersättningsbil, ska du ringa vår ersättningstjänst. Vi ordnar en ersättningsbil åt dig via vår samarbetspartner.

Observera också detta

Om ditt fordon löses in, ersätter vi kostnaderna för ersättningsbil i högst 14 dygn. Ersättningsbilens ersättningsbara storleksklass motsvarar det försäkrade fordonets, högst biluthyrningsfirmans C-klass eller en herrgårdsvagn av motsvarande storleksklass.

Om du är den oskyldiga parten i en trafikolycka som hanteras av något annat försäkringsbolag, kan vi ersätta hyreskostnaderna för ersättningsbilen från din egen ersättningsbilförsäkring i enlighet med försäkringsvillkoren.