Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

LokalTapiolas kundkrets

Visste du att du som kund hos oss även kan påverka vår verksamhet? Som medlem i LokalTapiolas kundkrets har du möjlighet att delta i utvecklingen av nya och befintliga tjänster och produkter. Gå med i kundkretsen

Gå med i LokalTapiolas kundkrets

Vi på LokalTapiola vill utveckla vår verksamhet i enlighet med våra ägarkunders, det vill säga dina önskemål. För att vi ska kunna säkerställa detta, bjuder vi in dig i LokalTapiolas kundkrets.

Som medlem i LokalTapiolas kundkrets har du möjlighet att delta i utvecklingen av nya och befintliga tjänster och produkter. Deltagandet sker via olika nätbaserade utvecklingsuppgifter, såsom enkäter, röstningar och gruppdiskussioner. Uppgifterna kan gälla vad som helst, allt från produkternas egenskaper till nättjänstens användarvänlighet och kundkommunikation.

Kundkretsen förpliktigar inte dig till någonting, utan du kan själv välja vilka uppgifter du vill delta i. Inbjudningarna till uppgifterna skickas via e-post och du kan svara på dem när det passar dig bäst. Vi tar in ett begränsat antal medlemmar till kundkretsen, så anslut dig snart och var med och påverka. Dina åsikter är viktiga för oss!

Liity Asiakasyhteisöön