<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Utlottningsregler 2024

 1. 1.

  Utlottningens arrangör: LokalTapiola Österbotten, Handelsesplanaden 19-21, 65100 Vasa.

 2. 2.

  Start- och slutdatum för utlottningen: Alla som köpt en bilförsäkring från LokalTapiola Österbotten Ömsesidigt Försäkringsbolag under tiden 10.1 - 18.2.2024 deltar i utlottningen. Deltagande efter tidsgränsen i fråga godkänns inte.

 3. 3.

  Deltagande i utlottningen: ersoner som köper en kasko- eller trafikförsäkring till en personbil via LokalTapiolas nätbutik deltar i utlottningen, bilen får sedan tidigare inte ha inte ha en ikraftvarande kasko- eller trafikförsäkring från LokalTapiola. Man kan delta i lotteriet endast en gång. Anställda vid LokalTapiola-gruppen eller deras familjemedlemmar kan inte delta i utlottningen.

 4. 4.

  Lottdragning och meddelande till vinnaren: Vinsten lottas ut senast 26.2.2024 med en opartisk person närvarande. LokalTapiola betalar lotteriskatten. Vinnaren meddelas personligen. Om vinnaren inte nås inom två veckor efter utlottningen lottas den oinlösta vinsten på nytt. Vi publicerar inte vinnarens namn utan vinnarens samtycke.

 5. 5.

  Vinster: Vi lottar ut en bilservice (värde max 300 euro) bland alla deltagare. Vinsten “bilservice” innebär 1) konditionsgransking samt byte av olja- och oljefilter i en bränsledriven bil eller 2) konditionsgranskning samt byte av friskluftsfilter i en elbil. LokalTapiola Österbotten väljer ut vilket företag som utför servicen baserat på vinnarens bostadsort. Vinsten går inte att byta ut till pengar eller en annan produkt.

 6. 6.

  Utlottningsarrangörens ansvar: LokalTapiola Österbotten begränsar sitt ansvar till lotterivinstens belopp.

 7. 7.

  Behandling av personuppgifter: För att kunna arrangera utlottningen behandlar arrangören deltagarnas personuppgifter, vilka i det här fallet är namn, e-post och telefonnummer samt hemadress och bostadsort. Deltagarnas personuppgifter behandlas enligt tillämpad dataskyddslagstifning.

 8. 8.

  Allmän information om reglerna: Tävlingsarrangören förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra kampanjen eller fortsätta dess giltighetstid på grund av särskilda omständigheter vilka inte beror på tävlingsarrangören och som påverkar arrangörens förmåga att slutföra kampanjen. Facebook är inte delaktig i utlottningen.