<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Utlottningsregler 2024

 1. 1.

  Utlottningens arrangör: LokalTapiola Österbotten, Handelsesplanaden 19-21, 65100 Vasa.

 2. 2.

  Utlottningens giltighetstid och deltagande: Personer som köper en reseförsäkring via LokalTapiola Österbottens nätbutik under tiden 12.2 - 10.3.2024 deltar i utlottningen. Personen får sedan tidigare inte ha inte ha en ikraftvarande reseförsäkring hos LokalTapiola. Man kan delta i utlottningen endast en gång. Anställda vid LokalTapiola-gruppen eller deras familjemedlemmar kan inte delta i utlottningen.

 3. 3.

  Lottdragning och meddelande till vinnaren: Vinsten lottas ut senast 22.3.2024 med en opartisk person närvarande. LokalTapiola betalar lotteriskatten. Vinnaren meddelas personligen. Om vinnaren inte nås inom två veckor efter utlottningen lottas den oinlösta vinsten på nytt. Vi publicerar inte vinnarens namn utan vinnarens samtycke.

 4. 4.

  Vi lottar ut en övernattning i glashus på Kalle’s Inn Resort (värde 350 euro) bland alla deltagare. Vinsten “övernattning i glashus” innebär ett presentkort som innefattar övernattning i ett glashus samt middag och frukost för två personer på Kalle’s Inn Resort. Vinnaren får själv välja tidpunkt för övernattningen. Presentkortets giltighetstid börjar 1.4.2024 och är i kraft i ett år. Vinsten går inte att byta ut till pengar eller en annan produkt.

 5. 5.

  Utlottningsarrangörens ansvar: LokalTapiola Österbotten begränsar sitt ansvar till lotterivinstens belopp.

 6. 6.

  Behandling av personuppgifter: För att kunna arrangera utlottningen behandlar arrangören deltagarnas personuppgifter, vilka i det här fallet är namn, e-post och telefonnummer samt hemadress och bostadsort. Deltagarnas personuppgifter behandlas enligt tillämpad dataskyddslagstiftning.

 7. 7.

  Allmän information om reglerna: Tävlingsarrangören förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra kampanjen eller fortsätta dess giltighetstid på grund av särskilda omständigheter vilka inte beror på tävlingsarrangören och som påverkar arrangörens förmåga att slutföra kampanjen. Facebook är inte delaktig i utlottningen.