Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

LokalTapiola Österbottens båtförsäkring nu -30 %

LokalTapiola Österbotten erbjuder en rabatt på -30 % för nya båtförsäkringar under det första året.

Spendera sommaren på havet och i skärgården utan bekymmer!

Oberoende om du trivs bäst i en motor- eller segelbåt, erbjuder LokalTapiola Österbotten en för dig passande båtförsäkring. Med en båtförsäkring tryggar du även båtens utrustning, och försäkringen är i kraft hela året.

Nu erbjuder LokalTapiola Österbotten en rabatt på 30 % av båtförsäkringens årspremie under det första året, för nya båtförsäkringskunder.

Be enkelt om en offert via nätet, så tar våra sakkunniga kontakt med dig. Kampanjerbjudandet är i kraft under tiden 1.5.–31.8.2024.

Läs mer om båtförsäkringar och be om en offert >

Erbjudandet gäller nuvarande kunder hos LokalTapiola Österbotten, samt nya kunder vars hemadress är på någon av följande orter: Jakobstad, Karleby, Kaskö, Korsholm, Korsnäs, Kristinestad, Kronoby, Laihia, Larsmo, Malax, Nykarleby, Närpes, Pedersöre kommun, Vasa, Vörå.

En bra båtförsäkring tryggar färden i den Österbottniska skärgården

LokalTapiola Österbottens skadegranskare Conny Westerholm har under sommarmånaderna ofta båtskador på sitt arbetsbord.

- Många tänker kanske inte på att det snabbt blir dyrt att reparera skador på båtar, snabbt talar vi om flera tusen euro, berättar Conny.

I den steniga österbottniska skärgården är det viktigt med en bra försäkring som täcker såväl båten, båtens utrustning och eventuella skador som uppstår på grund av båten. Den lönar sig att försäkra båten direkt när båtsäsongen inleds.