Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Bra att veta

Uträtta dina ärenden säkert med oss. Läs vad vi gör för säkerheten och hur du själv kan påverka hur säkert du kan uträtta dina ärenden på webben. Se även samtalspriserna.

Ta i bruk tjänsten

I nättjänsten för försäkringar kan man sköta årliga rutiner gällande försäkringar och anmäla en skada. Du kan även skicka meddelanden via en säker förbindelse.

Ett företag eller en företagare med FO-nummer och minst en fortlöpande försäkring i LokalTapiola kan ta i bruk nättjänsten. Personen måste ha firmateckningsrätt.

 • Huvudanvändaren av nättjänsten kan lägga till nya användare av nättjänsten och administrera användarrättigheter samt LokalTapiolas användarkoder.
 • Ett företag kan ge fullmakt till ett annat företag.

Ingå avtal om nättjänst

 1. Ingå avtal om nättjänst elektroniskt. Nättjänsten för företag kan tas i bruk endast av en person som har firmateckningsrätt.

  Du behöver:

  • Personliga bankkoder (koderna till alla finländska banker går att använda).

  • FO-nummer, företagets namn och adress.

  • Personbeteckning, namn, e-postadress och telefonnummer till huvudanvändaren av nättjänsten.

  • Den som lämnar in avtal om nättjänst ska ha företagets tillstånd att ingå avtal.

 2. Tjänsten är genast i bruk. Huvudanvändaren får ett e-postmeddelande om detta.

 3. Huvudanvändaren loggar in i nättjänsten med sina personliga bankkoder och kan sedan lägga till nya användare av tjänsten.

Webbtjänstavtal

Fullmakt

Du kan befullmäktiga ett annat företag, t.ex. moderbolaget i en koncern eller en revisionsbyrå, att sköta ditt företags försäkringsärenden i nättjänsten. Fyll i fullmakten för nättjänsten och skicka den till LokalTapiola. En undertecknad fullmakt kan du även skicka per e-post till adressen yritystenverkkopalveluhakemukset(at)lahitapiola.fi.

Fullmaktsredogörelse

Tilläggsinformation och råd

Behöver du hjälp, kan du skicka e-post till adressen yritystenverkkopalveluhakemukset(at)lahitapiola.fi eller ringa tfn 09 453 3010 mån–fre kl. 8–18.