Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Hjälteskolning 2020

Det bor en hjälte i oss alla. En nödsituation uppstår oftast oväntat och vem som helst kan vara en hjälte oberoende av ålder och ställning. Hjältemod kräver mod att agera i nödsituationer. Eftersom vi vill göra finländarnas vardag tryggare har LokalTapiola sedan år 2016 redan utbildat nästan 80 000 hjältar. I år utbildar vi landets femteklassare och våra kunder i återupplivning tillsammans med Röda Korset Första hjälpen.

Ju fler hjältar som finns bland oss, desto mindre blir skadorna.

Kunder i LokalTapiola och personer som är intresserade av att bli kunder i LokalTapiola kan avlägga FRK:s kurs i livräddande första hjälpen på 4 timmar, som innehåller all viktig kunskap i den grundläggande första hjälpen. Utbildningen omfattar även en nätkurs i anknytning till de praktiska övningarna. Efter utbildningen får deltagarna ett intyg på kunskaper i livräddande första hjälpen. Deltagaruppgifterna förmedlas till Röda Korset Första hjälpen för registrering av intyget över avlagd kurs i livräddande första hjälpen.

Nätkurs

Genomgå nätkursen i Hjälteskolning före du deltar i närundervisningen. Kursen består av studiematerial och flervalsfrågor i anslutning till materialet och det tar cirka 30 minuter att genomgå kursen. Då du har svarat på frågorna får du ett intyg på att du har avlagt kursen.
till nätkursen.

Till nätkursen

Anmäl dig

Börja genom att välja den FRK:s kurs i livräddande första hjälpen som passar dig bäst. Kom ihåg att genomföra den snabba nätkursen före du deltar i närundervisningen