Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Älyhenkivakuutus

Haluamme että voit hyvin tänään, huomenna ja vuosien päästä. Näin voit nauttia elämästäsi parhaana versiona itsestäsi.

Älyhenkivakuutus on Suomen ensimmäinen vakuutuksen ja hyvinvointipalvelut yhdistävä kokonaisuus. Kaikkiin henkivakuutuksiin, vakavan sairauden ja työkyvyttömyyden turviin sisältyy oikeus maksuttomiin hyvinvointipalveluihin, eli HyvinvointiHelppiin. Vakuuttamalla itsesi varmistat, että sinä ja läheisesi pärjäätte, jos jotain sattuu.

Älyhenkivakuutuksessa saat enemmän samalla rahalla

Älyhenkivakuutuksessa saat henkivakuutuksen lisänä käyttöösi maksuttomat hyvinvointipalvelut. Henkivakuutuksen ottaminen on huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä ja erityisen tärkeä, jos sinulla on lapsia tai lainaa. Henkivakuutuksella voit helpottaa läheistesi pärjäämistä taloudellisesti, jos sinä menehdyt.

Vuosittain vahvistettavalla asiakasedulla alennusta vakuutusmaksusta

Vuosittain vahvistettavalla asiakasedulla voit saada alennusta henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksen maksusta. Vuonna 2022 annettava alennus on 20 prosenttia. Lue lisää asiakasedusta.


Haluatko ostaa vakuutuksen yksin vai yhdessä kumppanisi kanssa?

Sinun tiedot

Syötä syntymävuosi muodossa 1975 Vakuutetun on oltava 18-80 vuotias
Syötä kuukausitulosi numeroina
Syötä lasten lukumäärä

Laske yhteen taloutesi lainat ja luotot ml. asuntolaina, opintolaina, autorahoitus, kulutusluotto, luottokorttivelka ja muut lainat. Jos esimerkiksi asuntolainasi on yhteinen toisen henkilön kanssa, laske summaan koko jäljellä olevan lainan määrä. Laske yhteen taloutesi lainat ja luotot, joista olet vastuussa ml. asuntolaina, opintolaina, autorahoitus, kulutusluotto, luottokorttivelka ja muut lainat. Jos esimerkiksi asuntolainasi on yhteinen toisen henkilön kanssa, laske summaan sinun osuutesi jäljellä olevan lainan määrästä.
Syötä velkasi numeroina

Kumppanisi tiedot

Syötä syntymävuosi muodossa 1975 Vakuutetun on oltava 18-80 vuotias
Syötä kuukausitulosi numeroina

Laske yhteen taloutesi lainat ja luotot, joista kumppanisi on vastuussa ml. asuntolaina, opintolaina, autorahoitus, kulutusluotto, luottokorttivelka ja muut lainat. Jos esimerkiksi asuntolaina on yhteinen kumppanisi kanssa, laske summaan kumppanisi osuus jäljellä olevan lainan määrästä.
Syötä velkasi numeroina

Älyhenkivakuutus tukee hyviä elämäntapoja

Älyhenkivakuutus on Suomen ensimmäinen vakuutuksen ja hyvinvointipalvelut yhdistävä kokonaisuus. Kaikkiin henkivakuutuksiin, vakavan sairauden ja työkyvyttömyyden turviin sisältyy oikeus maksuttomiin hyvinvointipalveluihin, eli HyvinvointiHelppiin, jonka löydät TerveysHelppi-sovelluksesta.

HyvinvointiHelpissä voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata edistymistäsi. Tavoitteiden saavuttamista tukemaan käytössäsi on kumppaneiden tuottamia hyvinvointisisältöjä. Lisäksi voit osallistua hyväntekeväisyyshaasteisiin.

Nainen pitää kädessään puhelinta ja selaa HyvinvointiHelppiä


Mitä Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalveluihin sisältyy?

  • Tunnukset Esport Wellnet online-liikuntapalveluihin. Wellnet on virtuaalinen treenialusta, joka sisältää monipuolisesti erilaisia jumppia, kotitreenejä, kursseja ja luentoja. Tunnukset löydät TerveysHelppi-sovelluksesta.
  • Duodecimin sähköinen terveystarkastus, jonka avulla näet miten henkinen hyvinvointisi ja elämäntapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua. Voit myös osallistua Duodecimin itsevalmennusohjelmiin, joita löytyy mm. ravintoon, painonhallintaan ja uneen liittyen.
  • Cuckoon hyvinvointia tukevia sisältöjä ja taukoliikuntavideoita.
  • Hyväntekeväisyyshaasteita, joissa haasteen aikana otetut päivittäiset askeleet kerryttävät pottia hyväntekeväisyyteen. Kerätty summa luovutetaan LähiTapiolan toimesta hyväntekeväisyysjärjestölle.
  • Tavoitteita liikuntaan, lepoon, ravintoon ja stressinhallintaan liittyen. Voit esimerkiksi asettaa tavoitteeksi tietyn päivittäisen askelmäärän, säännöllisten taukoliikuntahetkien pitämisen tai säännöllisen ruokarytmin seuraamisen.

Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

*Älyhenkivakuutuksen asiakaskysely 10/2020.

Hyvä tietää Älyhenkivakuutuksesta

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja hyvinvointipalvelut eli HyvinvointiHelpin. Taloudellisen turvan Älyhenkivakuutukseen tuo henkivakuutus, vakavan sairauden turva tai työkyvyttömyysvakuutus.

Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut ovat HyvinvointiHelpissä, jonka löydät TerveysHelppi-sovelluksesta. Lataa TerveysHelppi-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta ja aloita HyvinvointiHelpin käyttö.
Hyvinvointipalvelut saat käyttöösi maksutta ja niiden käyttöönotosta päätät itse.

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.