Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Älyhenkivakuutus

Haluamme että voit hyvin tänään, huomenna ja vuosien päästä. Näin voit nauttia elämästäsi parhaana versiona itsestäsi.

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja maksuttomat hyvinvointipalvelut. Vakuuttamalla itsesi varmistat, että sinä ja läheisesi pärjäätte, jos jotain sattuu.

Älyhenkivakuutus tukee hyviä elämäntapoja

Haluamme tukea ihmisten hyvinvointia ja jaksamista. Älyhenkivakuutus on tuonut ensimmäisenä Suomessa hyvinvointipalvelut taloudellisen turvan rinnalle. Kaikki LähiTapiolan henkivakuutukset, vakavan sairauden- ja työkyvyttömyyden turvat ovat Älyhenkivakuutuksia, eli saat vakuutuksen lisäksi käyttöösi maksuttoman HyvinvointiHelpin, jonka löydät TerveysHelppi-sovelluksesta.

Isä katsoo lastaan hymyillen. Kuvan päällä teksti henkivakuutus -20%

Henkivakuutus – Turvaa lähimmäisesi

Henkivakuutus auttaa rakkaimpiasi selviämään taloudellisesti, jos menehdyt. Erityisen tärkeää itsesi vakuuttaminen on, jos sinulla on lainaa tai läheisiä, jotka ovat riippuvaisia sinusta ja tuloistasi. Saat vakuutuksen rinnalle käyttöösi maksuttomat hyvinvointipalvelut.

Nyt keskittäville 3- ja 4 etutason asiakkaille pysyvä 20 %:n alennus henkivakuutuksesta. Alennus on tarjolla kaikille keskittämisestä riippumatta ensimmäiseksi vakuutuskaudeksi verkosta ostettaessa.

Laske ja osta

Naiset keskustelevat järven rannalla

Vakavan sairauden turva – Turvaa arkesi

Varmista, että yllättävä sairastuminen ei sotke talouttasi ja arki voi jatkua mahdollisimman normaalina. Vakavan sairauden turva tukee, kun on aika keskittyä elämään ja sairaudesta paranemiseen.

Vakavan sairauden turvasta maksettavan kertakorvauksen voit käyttää juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Se on tukenasi arjen uudelleenjärjestelyissä ja turvaamassa toimeentuloasi. Saat vakuutuksen rinnalle käyttöösi maksuttomat hyvinvointipalvelut.

Laske ja osta

Aktivoidu. Inspiroidu. Tee hyvää muille.

HyvinvointiHelpissä voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata edistymistäsi. Tavoitteiden saavuttamista tukemaan käytössäsi on kumppaneiden tuottamia hyvinvointisisältöjä. Lisäksi voit osallistua hyväntekeväisyyshaasteisiin.

Voit ostaa henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan verkosta, kun sinulle parhaiten sopii. Jos olet kiinnostunut työkyvyttömyysvakuutuksesta tai haluat keskustella vakuutuksista tarkemmin asiantuntijan kanssa voit pyytää tarjouksen, jolloin sinuun ollaan yhteydessä.

Pyydä yhteydenottoa


Aktivoidu

Aktivoidu tekemällä sähköinen terveystarkastus, asettamalla tavoitteita ja mittaamalla edistymistäsi - nuku hyvin, syö oikein, liiku riittävästi ja huolehdi henkisestä hyvinvoinnistasi.

  • Täytä Duodecimin sähköinen terveystarkastus, jonka avulla näet miten henkinen hyvinvointisi ja elämäntapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua. Voit myös osallistua Duodecimin itsevalmennusohjelmiin, joita löytyy mm. ravintoon, painonhallintaan ja uneen liittyen.
  • Aseta tavoitteita liikuntaan, lepoon, ravintoon ja stressinhallintaan liittyen. Voit esimerkiksi asettaa tavoitteeksi tietyn päivittäisen askelmäärän, säännöllisten taukoliikuntahetkien pitämisen tai säännöllisen ruokarytmin seuraamisen.

Inspiroidu

Inspiroidu mielenkiintoisista artikkeleista, tehtävistä tai omista mittaustuloksista, jotka tekevät elämäntavat ja niiden vaikutukset konkreettisiksi. Löydät mm. seuraavien kumppanien tuottamia hyvinvointisisältöjä

  • Cuckoo Workoutin lyhyitä webinaareja ja vinkkejä eri hyvinvoinnin osa-alueille. Lisäksi käytössäsi on lyhyitä taukoliikuntavideoita tauottamaan päivääsi.
  • Trainer4You:n tuottamia treenivinkkejä
  • Suomen Luonnonsuojeluliiton puutarhassa, pihalla ja lähiluonnossa tehtäviä harjoitteita, joiden avulla voit ylläpitää ja parantaa omaa hyvinvointiasi.
  • Fazer Brainhown vinkit ja sisällöt aivoystävälliseen ruokavalioon.

Tee hyvää muille

Tee hyvää muille on hyväntekeväisyyspalvelu, jossa osallistut hyväntekeväisyyteen edistämällä hyvinvointiasi. Voit kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen omalla arkiaktiivisuudella. Haasteen aikana otetut päivittäiset askeleet kerryttävät pottia, joka luovutetaan LähiTapiolan toimesta hyväntekeväisyysjärjestölle.

Hyväntekeväisyyskohde vaihtuu aina haasteittain, ja rahaa voidaan kerätä esimerkiksi Suomen punaisen ristin, Suomen luonnonsuojeluliiton tai Syöpäsäätiön eri kohteisiin.


Älyhenkivakuutus tuo tuloksia

*Älyhenkivakuutuksen asiakaskysely 10/2020.

Hyvä tietää Älyhenkivakuutuksesta

Mikä Älyhenkivakuutus on?

LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää taloudellisen turvan ja hyvinvointipalvelut eli HyvinvointiHelpin. Taloudellisen turvan Älyhenkivakuutukseen tuo henkivakuutus, vakavan sairauden turva tai työkyvyttömyysvakuutus.

Miten saan HyvinvointiHelpin käyttööni?

Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut ovat HyvinvointiHelpissä, jonka löydät TerveysHelppi-sovelluksesta. Lataa TerveysHelppi-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta ja aloita HyvinvointiHelpin käyttö.
Hyvinvointipalvelut saat käyttöösi maksutta ja niiden käyttöönotosta päätät itse.

Palveluntarjoajat

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Älyhenkivakuutus yhdistää henkivakuutuksen ja HyvinvointiHelpin. HyvinvointiHelppi on asiakkaillemme tarjottava maksuton lisäpalvelu, eikä se tule osaksi vakuutussopimusta. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.