Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Henkivakuutuksella turvaat myös asuntolainasi

Henkivakuutuksella turvaat asuntolainan takaisinmaksun lisäksi läheistesi toimeentuloa, jos menehdyt. Perheesi ei tarvitse muuttaa pois yhteisestä kodista, kun asuntolainan takaisinmaksu on turvattu. Henkivakuutus myös helpottaa sinulle tärkeiden ihmisten taakkaa ja mahdollisuutta keskittyä tärkeimpään. Tutustu henkivakuutukseen.

Henkivakuutus vai lainaturva?

Lainaturvien tarkoituksena on kattaa nimenomaan asuntolainan takaisinmaksua. Henkivakuutuksesta maksettava korvaus ei ole sidottu asuntolainan määrään, vaan sillä voi lainan lisäksi turvata läheisten toimeentuloa.

Henkivakuutuksen avulla saat mielenrauhan siitä, ettei perheesi tarvitse muuttaa pois yhteisestä kodistanne, kun asuntolainan takaisinmaksu on kokonaisuudessaan tai toisen osalta turvattu. Samalla helpotat sinulle rakkaiden ihmisten taakkaa ja mahdollisuutta keskittyä tärkeimpään.

Henkivakuutus on sopiva vaihtoehto sinulle, joka haluat asuntolainan lisäksi turvata puolisosi tai lastesi toimeentuloa sen varalta, että menehdyt. Lue lisää henkivakuutuksesta.

Huomioi nämä asiat valitessasi henkivakuutusta

 1. 1.

  Henkivakuutuksen ottaminen on huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä ja erityisen tärkeä, jos sinulla on lapsia tai lainaa.

 2. 2.

  Henkivakuutus on nopea apu yllättäviin kuluihin ja voi auttaa myös perintöverojen maksun kanssa. Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla läheisesi voivat keskittyä surutyöhön, kun arjen menoista ei tarvitse huolehtia.

 3. 3.

  Henkivakuutus on hyvä vaihtoehto lainaturvalle. Korvausta ei ole sidottu asuntolainan takaisinmaksuun, vaan se voi tukea myös läheistesi toimeentuloa.

 4. 4.

  Onko valintasi Pariturva vai yhden hengen henkivakuutus? Pariturva on monesti edullinen ratkaisu pariskunnille.

 5. 5.

  Kun valitset henkivakuutusturvan suuruutta, mieti millaisista asioista olet taloudellisesti vastuussa. Pienikin turva auttaa, mutta oikein mitoitetun henkivakuutuksen avulla leski selviää yksin esimerkiksi perheen veloista, jolloin perhe voi jatkaa asumista yhteisessä kodissa ja lasten tulevaisuus on turvattu.

Laske henkivakuutuksen hinta

Täyttämällä laskuriin tietosi näet henkivakuutuksen hinnan.

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Sinun tietosi

Kumppanisi tiedot

LähiTapiolan henkivakuutusasiakkaana hyödyt

Henkivakuutuksen asiakasedulla -25 % uudesta vakuutuksesta

Voit saada uuteen henkivakuutukseesi vuosittain vahvistettavan asiakasedun , joka alentaa vakuutusmaksua. Tänä vuonna annettava alennus on 25 % .

Saat henkivakuutuksesta S-ryhmän Bonusta

Kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan, hyödyt paitsi edullisista vakuutusmaksuista, mutta myös säästät selvää rahaa. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittäjän etu jopa 17 %

Keskittämällä asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta muista vakuutusmaksuista 8 %, 13 % tai jopa 17 % (alennus ei koske henkivakuutuksia). Katso, kuinka paljon sinä saat tai voisit saada Omaetualennusta ja säästäisit vakuutusmaksuista.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.