Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista jopa 5 %

Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista. Lisäksi keskittämällä vakuutuksiasi LähiTapiolaan voit saada Omaetualennusta 17 % vakuutusmaksuista.

Rekisteröi S-ryhmän Bonus käyttöösi

Voit saada LähiTapiolan vakuutuksista jopa 5 % S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi S-ryhmän Bonus käyttöösi verkkopalvelussamme. Rekisteröinnissä et tarvitse S-ryhmän etukortin numeroa.

Toimi seuraavasti:

 1. 1.

  Kirjaudu verkkopalveluumme pankkitunnuksillasi.

 2. 2.

  Valitse oikeasta yläkulmasta Omat tiedot.

 3. 3.

  Paina Rekisteröi-painiketta.

 4. 4.

  Tutustu aukeavan lisätietoikkunan sisältöön.

 5. 5.

  Paina Hyväksy ja jatka -painiketta.

 6. 6.

  Näet asiakasnumerosi, kun rekisteröinti on valmis.

Kirjaudu verkkopalveluun

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että LähiTapiola luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin

Bonussäännöt LähiTapiolan asiakkaalle (pdf)

Nämä vakuutukset kerryttävät Bonusta

Yksityistalouden vakuutusKerryttää Bonusta

Liikenne- ja kaskovakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

Koti- ja maatilavakuutukset (yksityistalouden osuus)

Sisältyy vakuutukseen

Eläinvakuutukset (koira, kissa, hevonen)

Sisältyy vakuutukseen

Venevakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

Lasten ja aikuisten sairauskuluvakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

Yksityistapaturma- ja jatkuvat matkavakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

Perus- ja Pariturva-henkivakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

Reilumpi asuntolainavakuutus

Sisältyy vakuutukseen

Henkivakuutus LähiTapiola henkivakuutukset

Sisältyy vakuutukseen

S-Arkiturva

Sisältyy vakuutukseen

Lapsen vakavan sairauden vakuutus

Sisältyy vakuutukseen

Bonus kertyy osuuskauppasi käyttämän bonustaulukon mukaisesti. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät s-kanava.fi-sivustolta.

Seuraavista vakuutuksista ei makseta Bonusta

Metsävakuutukset, määräaikaiset vakuutukset (esim. määräaikainen matkavakuutus), Toyota-vakuutus, Kamux-kasko, maatilavakuutuksen verovähennyskelvollinen osuus maksusta ja muut vahinkovakuutukset, joita ei mainita yllä olevalla listalla. LähiTapiola Keskinäisen Henkivakuutusyhtiön myöntämät sairauskuluvakuutukset ja muut henkivakuutukset, joita ei mainita yllä olevalla listalla. Lisäksi Bonusta ei makseta Yritysliiketoiminnan vakuutuksesta tai kuolinpesän vakuutuksesta.

Usein kysyttyä

Voit rekisteröidä asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan verkkopalvelussa klo 7–23 ma–su. Pääset palveluun kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tunnuksilla. Huom! Et tarvitse S-Etukortin numeroa rekisteröinnissä.

Kirjaudu verkkopalveluun

Jos et vielä ole S-ryhmän asiakasomistaja, niin voit liittyä asiakasomistajaksi.

Bonuksen kertymisen edellytyksenä on S-ryhmän asiakasomistajuuden rekisteröinti.Vahinko- ja henkivakuutuksissa kuukauden 20. päivään mennessä maksetut vakuutusmaksutkerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 20. päivän jälkeen maksetut vakuutusmaksut kerryttävät seuraavan kuukauden bonusostokertymää. Eri pankkien maksujen toimituspäivistä johtuen katkopäivä voi olla kuitenkin myös kuukauden 20. päivää myöhäisempi päivä. Huomaa, että Bonus kertyy vain oikealla viitteellä maksetuista vakuutusmaksuista.

Bonusostoiksi kirjatut vakuutusmaksusi voit tarkistaa maksukuukauden lopulla Omalta S-kanavalta ja S-mobiilista. Bonus maksetaan seuraavan kuukauden alussa.

Lue LähiTapiolan asiakkaiden bonussäännöistä.

Kaikkien maksajien tulee rekisteröidä henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan, jotta Bonukset kertyvät kaikkien perheenjäsenten vakuutusmaksuista. Maksajan nimi näkyy laskussa. Bonuksen saa S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsen.

Bonustiedot näet asiakasomistajan henkilökohtaisessa S-kanavan verkkopalvelussa, S-mobiilissa tai S-ryhmältä tulevasta asiakasomistajapostin liitteestä.

Voit saada S-ryhmän Bonusta autovakuutuksesta (kasko ja liikennevakuutus), kotivakuutuksesta, maatilavakuutuksen yksityistalouden osuudesta, matkavakuutuksesta (jatkuva), yksityistapaturmavakuutuksesta, koira-, kissa- ja hevosvakuutuksista, venevakuutuksesta, sairauskuluvakuutuksesta, Perus- ja Pariturva -henkivakuutuksista, Reilumpi asuntolainavakuutuksesta, Henkivakuutus LähiTapiolasta sekä S-Arkiturvasta.

Seuraavista vakuutuksista ei makseta Bonusta: Yritysliiketoiminnan vakuutukset, Metsävakuutukset, Huoneistoturvavakuutus, Kamux-kasko ja Toyota-vakuutus, Maatilavakuutuksen verovähennyskelpoinen osuus maksusta, Omavara- ja Omastartti-sairaskuluvakuutukset.

Bonusta ei kerry myöskään näistä maksuista: Viivästyskoroista, huomautuskuluista, toimenpidemaksuista tai vakuutusmaksuista, jotka menevät ulkopuoliseen perintään tai ulosottoon.

Kirjaudu verkkopalveluun ja klikkaa Omat tiedot.

Bonuksen maksamista varten LähiTapiola toimittaa SOK:lle asiakkaan nimen, henkilötunnuksen ja tiedon Bonusta kerryttävistä vakuutusmaksuista. Tiedot välitetään salatussa yhteydessä ja LähiTapiolan korkeita tietoturvakäytäntöjä ja -periaatteita noudattaen.

Hanki S-etukortti.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja S-ryhmän Bonuksesta, lähetä meille viesti tai varaa aika tapaamiseen.

Lähetä viesti Varaa aika tapaamiseen

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta