Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Henkivakuutuksen asiakasetu

Meillä LähiTapiolassa on 100 vuoden kokemus henkivakuuttamisesta. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä meille on erityisen tärkeää, että omistaja-asiakkaamme hyötyvät menestyksestämme. Tästä syystä olemme kasvattaneet asiakasetuja nykyisille ja uusille asiakkaillemme!

Henkivakuutusasiakkaanamme saat parhaat mahdolliset asiakasedut

Henkivakuutusasiakkaanamme saat parhaat mahdolliset asiakasedut. Vuosittain vahvistettavan asiakasedun voit saada henkivakuutukseen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen sopimuksesta riippuen. ​

Asiakasetu 2024:

  • Uusille asiakkaille vakuutusmaksun alennus 25 %

  • Voimassaoleviin sopimuksiin 25 % alennus vakuutusmaksuun tai 35 % korotus vakuutusmäärään sopimuksesta riippuen.

LähiTapiola vahvistaa edun vuosittain. Edun suuruus voi pysyä samana, se voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Edun määrässä pyritään kuitenkin jatkuvuuteen, ja siinä noudatetaan vakuutusyhtiölain kohtuusperiaatteen mukaista ylijäämän jakoa asiakkaille.

Usein kysyttyä

Voit saada asiakasedun henkivakuutukseen, eli turvaan kuoleman varalle, ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen.

Asiakasedun voit saada vakuutusmaksun alennuksena tai korotuksena vakuutusmäärään. Vakuutuksella olevaan etuun vaikuttaa esimerkiksi vakuutuksen alkamisajankohta ja mahdollinen muu asiakasetuun rinnastettava etu. Edun saamiseen voi liittyä rajauksia. Jos et ole varma vakuutukseesi kuuluvasta asiakasedusta, voit tarkistaa sen olemalla yhteydessä LähiTapiolaan.

Uuteen vakuutukseen asiakasedun voi saada alennuksena osana Perusturva, Pariturva, Yritysturva, LähiTapiola Henkiturva ja LähiTapiola Pariturva -vakuutuksia.

Omaetu-alennusta ei saa henkivakuutuksesta tai pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta. Nämä vakuutukset vaikuttavat kuitenkin keskittämistason määräytymiseen, jolloin voit saada suuremman omaetualennuksen muihin vakuutuksiisi.

Henkivakuutuksen asiakasedun saaminen ei edellytä vakuutusten keskittämistä LähiTapiolaan.

Kyllä, voit saada henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksen maksuista S-ryhmän Bonusta.

Asiakasetu on LähiTapiola Henkiyhtiön hallituksen vuosittain vahvistama asiakashyvitys, joka perustuu ylijäämän jakoon. Asiakashyvitys vahvistetaan vuosittain seuraavalle kalenterivuodelle.

Hyvityksen määrään vaikuttaa mm. LähiTapiolan vakavaraisuus ja jaettavissa oleva ylijäämä. Asiakasedun suuruus voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Asiakashyvityksen määrässä pyritään jatkuvuuteen ja noudatetaan vakuutusyhtiölain kohtuusperiaatteen mukaista ylijäämän jakoa asiakkaille. Lisätietoa kohtuusperiaatteesta saat www.lahitapiola.fi -verkkosivuilta.

Tuleva asiakasedun määrä kerrotaan ennen uuden kauden alkamista, jolloin hyvityksen määrä on etukäteen vakuutuksenottajan tiedossa.

Asiakasetu vahvistetaan aina vuosittain, eli sen suuruus voi vaihdella tai sitä voidaan olla antamatta. Edun määrässä pyritään kuitenkin jatkuvuuteen.

Vakuutuksella olevaan edun tyyppiin vaikuttaa esimerkiksi vakuutuksen alkamisajankohta ja mahdollinen muu asiakasetuun rinnastettava etu. Uuteen vakuutukseen asiakasedun saa alennuksena vakuutusmaksusta.

Henkivakuutusturvan myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolalla on oikeus muuttaa palveluiden tai etujen sisältöä. Sähköisen terveystarkastuksen ja itsevalmennukset tuottaa Kustannus Oy Duodecim. Firstbeat-hyvinvointianalyysin tuottaa Firstbeat Technologies Oy. Hyvinvointisisältöjä palveluun tuottavat yhteistyökumppanimme. Kumppaneidemme tuottamat hyvinvointipalvelut ovat saatavilla myös suoraan palveluntarjoajalta palvelun ehtojen mukaisesti.

S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista jopa 5 %

Kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan, hyödyt paitsi edullisista vakuutusmaksuista, mutta myös säästät selvää rahaa. Asiakasedun lisäksi voit saada S-ryhmän Bonusta jopa 5 % vakuutusmaksuista.