Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Kilpailuta vakuutukset

Pyydä tarjous - katsotaan yhdessä, millaisen vakuutusturvan tarvitset. Asiantuntijamme räätälöivät sinulle henkilökohtaisen vakuutuspaketin aina parhaaseen hintaan.

Sujuva ja nopea palvelu vahinkotilanteissa

Tarpeisiisi räätälöity, kattava turva

Henkilökohtainen palvelu saatavilla paikallisesti

Kerrytät S-ryhmän Bonusta jopa 5%

Vakuutusten kilpailuttaminen on helppoa - Pyydä vakuutustarjous

 • Elämäntilanteet ja tarpeet muuttuvat, jolloin vakuutusten kilpailutus voi olla paikallaan. Voit pyytää meiltä tarjouksen uusista tai muualla olevista vakuutuksista.

 • Kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Vakuutusten kilpailutus ei maksa mitään.

 • Keskittäminen kannattaa. Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Pyydä tarjous

Vakuutusten kilpailuttaminen ja vertailu

Vakuutukset on hyvä kilpailuttaa aina omista lähtökohdista. Kun kilpailutat ja vertailet vakuutuksia silloin tällöin, löydät itsellesi sopivimmat vakuutuksen ja vakuutusturvasi pysyy ajantasaisena ja kattavana.

Autovakuutuksen kilpailutus ja vertailu

Autovakuutuksen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Autovakuutuksen kilpailutus ei maksa mitään.

Kilpailuta autovakuutus

Kotivakuutuksen kilpailutus ja vertailu

Halvin kotivakuutus ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiin. Suosittelemme vertailemaan vakuutusten sisältöä.

Kilpailuta kotivakuutus

Matkavakuutuksen vertailu

Halvin matkavakuutus ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Tästä syystä matkavakuutusten vertailu kannattaa.

Kilpailuta matkavakuutus

Nauti LähiTapiolan eduista ja kattavasta turvasta

Asiakasetuna saat -25 % alennusta uuden henkivakuutuksen vakuutusmaksusta. Lue lisää henkivakuutuksesta.

Saat lemmikkivakuutuksesta 25 % alennuksen, kun kotivakuutuksesi on LähiTapiolassa. Lue lisää lemmikkivakuutuksesta.

Voit saada Omaetualennusta keskittämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan tai sijoittamalla varallisuuttasi LähiTapiolan kautta. Voit saada Omaetualennusta jopa 17 % vakuutusmaksuista. Lue lisää Omaetualennuksesta.

Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista. Lue lisää S-ryhmän Bonuksesta.

Usein kysyttyä vakuutusten kilpailuttamisesta

Vakuutukset kannattaa kilpailuttaa aika ajoin, jotta vakuutusturvasi on juuri sopiva tämän hetken elämäntilanteeseesi. Jos sinua mietityttää vakuutuksiesi sopivuus ja riittävyys, kannattaa vakuutukset kilpailuttaa ja tarkistaa oikeanlaisiksi. Kilpailuttamisen avulla voit säästää rahaa sekä varmistaa juuri sinulle oikean turvan vahinkotilanteiden varalle. Kilpailuta kaikki vakuutukset helposti pyytämällä vakuutustarjous kätevästi verkossa.

 1. 1.

  Vakuutusten kilpailuttamisessa kannattaa huomioida turvan laajuus, korvausmäärät ja omavastuut. On tärkeää, että vakuutusturva sopeutuu ja on mitoitettu juuri sinun tarpeisiin. Lisäksi on hyvä huomioida korvausmäärät sekä vahinkotilanteessa maksettavaksesi jäävä omavastuuosuus.

 2. 2.

  Huomioi myös vahinkoasioiden hoidon helppous. Vahingon sattuessa on tärkeää, että apua on nopeasti saatavilla ja saat hoidettua vahinkotilanteen helposti ja kätevästi. Tutustu LähiTapiola kattaviin ohjeisiin vahinkotilanteissa.

 3. 3.

  Vakuutuksia kilpailuttaessa on hyvä tutustua vakuutusasioinnin helppouteen. Vakuutusasiointiin liittyy vakuutusten oston ja korvauksen haun lisäksi välillä myös tietojen päivittämistä, vakuutusten muutoksia, vakuutustodistuksen tilaamista sekä laskujen maksamista. Tutustu LähiTapiolan sähköiseen asiointiin.

 4. 4.

  Vakuutusten kilpailuttamisessa tulee tietenkin huomioida myös vakuutuksen hinta. Kun vakuutusturva on mitoitettu juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, tutustu myös hintaan sekä LähiTapiolan tarjoamiin etuihin. Keskittäjänä saat muun muassa Omaetualennusta jopa 17 % sekä jopa 5 % S-ryhmän Bonusta.

Vakuutusyhtiön vaihtaminen LähiTapiolaan käy helposti ja kätevästi. Jos nykyiset vakuutuksesi ovat jossain muussa vakuutusyhtiössä kuin LähiTapiolassa, voit kilpailuttaa kaikki vakuutuksesi kerralla pyytämällä tarjouksen. Vakuutusyhtiön vaihto onnistuu myös kesken vakuutuskauden! Jos olet jo maksanut nykyisen vakuutuskauden vakuutusmaksut, saat jäljellä olevan vakuutuskauden osalta maksamasi summan takaisin. Kilpailuta vakuutukset ja pyydä tarjous.