Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Vauva­vakuutus

Vauvavakuutuksella turvaat vauvasi jo raskausaikana. Vauvavakuutus eli syntyvän lapsen turva tuo syntyvälle lapsellesi turvaa sairauksien ja tapaturmien varalta läpi elämän. Ennen lapsen syntymää otettu vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen, ja voit pitää sen voimassa jopa vanhuuteen asti. Vauvavakuutus on osa Terveysvakuutusta.

Sairauskulu- ja tapaturmavakuutus ilman terveydentilasta johtuvia rajoituksia.

Korvaa mm. lääkärinpalkkioita, tutkimuskuluja ja lääkkeitä.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa ympäri vuorokauden.

Voit hakea syntyvälle lapsellesi vakuutusta ennen lapsen syntymää.

Mitä vauvavakuutus kattaa

Vakuutus on voimassa heti lapsen synnyttyä ja se kattaa sairauden ja tapaturman tutkimus- ja hoitokuluja, joita ovat esim. lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet. Ottamalla vauvavakuutuksen varmistat, että vakuutukseen ei tule terveydentilasta johtuvia rajoituksia.

Sairauden hoitoturvaSisältää

Sairauden hoitokuluina korvaamme tutkimus- ja hoitokuluja yksityisellä ja julkisessa terveydenhuollossa.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme julkisen terveydenhuollon terveyskeskus-, poliklinikka- ja sairaalan hoitopäivämaksuja.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme yleislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme erikoislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien tutkimusten kustannuksia.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin määräämiä lääkkeitä.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien hoitojen ja toimenpiteiden kustannuksia. Psykoterapiasta, neuropsykologisesta kuntoutuksesta, toiminta- tai puheterapiasta taikka ravitsemusterapiasta aiheutuneita kuluja korvaamme vakuutuksen voimassaoloaikana enintään 5 kertaa.

Sisältyy vakuutukseen

Yksityisen sairaalan hoitopäivämaksuja korvaamme enintään 500 € vuorokaudessa.

Sisältyy vakuutukseen

Usein kysyttyä

Kun otat vauvavakuutuksen ennen syntymää, saat sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksen ilman terveydentilasta johtuvia rajoituksia. Jos lapsesi sairastuu, saat nopeasti parhaan mahdollisen hoidon ilman jonotusta. Voit itse valita hoitopaikan.

Voit hakea syntyvälle lapsellesi vakuutusta ennen lapsen syntymää, kuitenkin aikaisintaan, kun rakenneultraäänitutkimus on tehty.

Kyllä, vakuutus myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.

Vakuutus on voimassa heti syntymästä alkaen läpi elämän. Syntyvän lapsen turva muuttuu automaattisesti sairauden hoitoturvaksi, kun lapsi on syntynyt. Lapsivakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita, tutkimuskuluja ja lääkkeitä. Muistathan ilmoittaa meille vauvan syntyessä hänen syntymäaikansa ja nimensä. Lue lisää lapsivakuutuksesta. Sairauksien osalta vakuutusturva jatkuu jopa 80-vuotiaaksi saakka. Tapaturmien varalta vakuutusturva on voimassa 100-vuotiaaksi asti.

Kun vakuutus myönnetään syntyvälle lapselle, tulee äidin asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla voimassa oleva Kela-kortti. Lisäksi äidin tulee olla vakuutusta haettaessa alle 43-vuotias.

Sairauskuluvakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturva ja niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu.

Voit saada vauvavakuutuksesta S-ryhmän Bonusta. Ilmoita asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Alta löydät vakuutuksen tuotetiedot ja vakuutusehdot. Tutustu niihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Tuoteseloste (pdf)

Vakuutuksen avaintiedot (pdf)

Vakuutusehdot (pdf)

Yleiset sopimusehdot (pdf)

Vauvavakuutuksen hinta

Kun ostat vauvavakuutuksen, saat käyttöösi terveyskumppaniemme palvelut. Pääset ilman ajanvarausta etälääkärin chat-palveluun tai varaamaan ajan lääkärille.

Vauvavakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturvat, niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu.

Pyydä tarjous

Lääkäriin ilman omaa rahaa

Jos lapsesi sairastuu, hae kauttamme suoralaskutuslupaa. Pääset lapsesi kanssa sujuvasti terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta