Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Sairauskulu­vakuutus

Sairastuminen tai tapaturma tulee omalle kohdalle aina yllätyksenä. Sairauskuluvakuutus mahdollistaa nopean ja parhaan hoidon, ilman rahahuolia. Voit ottaa vakuutuksen myös lapsellesi – jopa ennen lapsen syntymää. Vakuutus tuo turvaa aina 80-vuotiaaksi asti. Sairauskuluvakuutus on osa Terveysvakuutusta.

Valitse tarpeeseesi sopiva turva sairauksien ja tapaturmien varalle.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa, ympäri vuorokauden.

Helppo asiointi: maksat hoidosta vain vakuutuksesi omavastuuosuuden.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Haluan tarjouksen sairauskuluvakuutuksesta

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Mitä sairauskuluvakuutus kattaa

Sairauskuluvakuutus kattaa sairauden ja tapaturman tutkimus- ja hoitokuluja, joita ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet. Voit valita sinulle sopivan sairauskuluvakuutuksen laajuuden kahdesta eri vaihtoehdosta oman tarpeesi mukaan.

Sairauskuluvakuutus Sairauden hoitoturva Suppea sairauden hoitoturva

Sairauden hoitokuluina korvaamme tutkimus- ja hoitokuluja yksityisellä ja julkisessa terveydenhuollossa.

Sairauskuluvakuutusten sisällöissä on eroja. Voit tarkistaa oman vakuutuksen kattavuuden vakuutuskirjasta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme julkisen terveydenhuollon terveyskeskus-, poliklinikka- ja sairaalan hoitopäivämaksuja.

Suppeasta sairauden hoitoturvasta korvaamme sairaalan hoitopäivämaksuja enintään 5 vuorokautta kalenterivuoden aikana.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme yleislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme erikoislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Suppeasta sairauden hoitoturvasta korvaamme yhden erikoislääkärin vastaanottokäynnin kalenterivuodessa, kun sairaus vaatii erikoislääkärin arvion.

Sisältyy vakuutukseen

Rajoitetusti

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien tutkimusten kustannuksia. Suppeasta sairauden hoitoturvasta korvaamme yleislääkärin määräämiä ja tekemiä tutkimuksia ja hoitoja.

Sisältyy vakuutukseen

Rajoitetusti

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin määräämiä lääkkeitä.

Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien hoitojen ja toimenpiteiden kustannuksia.

Psykoterapiasta, neuropsykologisesta kuntoutuksesta, toiminta- tai puheterapiasta taikka ravitsemusterapiasta aiheutuneita kuluja korvaamme vakuutuksen voimassaoloaikana enintään 5 kertaa.

Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Yksityisen sairaalan hoitopäivämaksuja korvaamme enintään 500 € vuorokaudessa.

Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Huomaa, että sairauskuluvakuutuksen Sairauden hoitoturva myönnetään vain terveysselvityksen perusteella. Aiemmin sairastetut sairaudet saattavat aiheuttaa rajoituksia vakuutukseen.

Lisäksi sairauskuluvakuutus myönnetään vain yhdessä tapaturmavakuutuksen kanssa. Joskus sinulle saattaa riittää pelkkä tapaturmavakuutus. Tapaturmavakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn, jos vahinko sattuu. Tutustu tapaturmavakuutukseen .

Usein kysyttyä

Sairauskuluvakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, joita ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet. Sairauskuluvakuutuksen käyttötilanteita ovat esimerkiksi:

  • Erilaiset infektiosairaudet, kuten flunssat.

  • Krooniset sairaudet, kuten allergia, astma ja diabetes.

  • Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet.

  • Vakavat sairaudet, kuten sydän- ja syöpäsairaudet.

Jos olet valinnut Terveysvakuutukseesi Sairauskuluvakuutuksen, terveysvakuutus sisältää myös aina tapaturman hoitoturvan, joka korvaa tapaturman hoitokuluja ja on lisäksi voimassa omaa kuntoa ylläpitävässä urheilutoiminnassa.

Voit saada terveysvakuutuksestasi S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin Bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Jos olet vakuuttanut myös kotisi meillä, saat 25 % alennusta sairauskuluvakuutuksesta. Tämä alennus poistuu automaattisesti, jos koti- tai maatilavakuutus päättyy.

Lisäksi keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Sairauskuluvakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturva ja niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu. Suosittelemme vakuutusten sisällön vertailua ja huomioimaan, mitä vakuutus korvaa vahinkotilanteessa. Vakuutuksissa on tarjolla erilaisia omavastuuvaihtoehtoja.

Vakuutuksen myöntöön ja voimassaoloon edellytämme voimassa olevaa Kela-korttia. Voimme myöntää sairauskuluvakuutuksen 0–67-vuotiaille.

Vakuutus kattaa sairauden ja tapaturman hoitokuluja. Vakuutus korvaa lääkärinpalkkioita, röntgen-, magneetti- ja laboratoriotutkimukset laboratoriotutkimuksia, leikkaukset leikkauksia, sairaalahoidon sairaalahoitoa sekä reseptilääkkeet. Sairauskuluvakuutusten sisällöissä on eroja. Jos sinulla on jo sairauskuluvakuutus, voit tarkistaa oman vakuutuksen kattavuuden vakuutuskirjasta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Vakuutusta voi hakea jo odotusaikana syntyvälle lapselle äidin terveysselvityksen perustella. Myönnetty vakuutus tulee voimaan heti lapsen synnyttyä ja ilman rajoitusehtoja.

Tutustu vauvavakuutukseen .

Sairauksien osalta vakuutusturva jatkuu 80-vuotiaaksi asti. Tapaturmien varalta vakuutusturva on voimassa 100-vuotiaaksi asti.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Alta löydät vakuutuksen tuotetiedot ja vakuutusehdot. Tutustu niihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Tuoteseloste (pdf)

Vakuutuksen avaintiedot (pdf)

Vakuutusehdot (pdf)

Yleiset sopimusehdot (pdf)

Sairauskuluvakuutuksen hinta

Kun ostat terveysvakuutuksen, saat käyttöösi terveyskumppaniemme palvelut, jolloin pääset vakuutuksesi kautta oireiden mukaiseen hoitoon.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturvat, niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu.Jos sinä tai läheisesi sairastutte

Kun sairastut tai tapaturma yllättää, hae kauttamme suoralaskutuslupaa. Luvan saatuasi ohjaamme sinut suoraan terveyskumppanimme palveluun, jossa voit itse varata sinulle sopivan vastaanottoajan.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.