Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Lapsi­vakuutus

Lapsivakuutuksella lapsesi saa hoitoa nopeasti ja hoitokulut korvataan, jos hän sairastuu tai hänelle sattuu tapaturma. Voit hakea kauttamme suoralaskutuslupaa. Luvan saatuasi ohjaamme sinut suoraan terveyskumppanimme palveluun, jossa voit itse varata sinulle sopivan vastaanottoajan. Tarvittaessa lapsellesi varataan aika myös perinteiselle vastaanotolle. Lapsivakuutus on osa Terveysvakuutusta.

Parasta mahdollista hoitoa lapsellesi ilman jonotusta.

Korvaa sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita, tutkimuskuluja ja lääkkeitä.

Nopeasti hoitoon terveyskumppanillemme etä- tai lähivastaanotolle kaikkialla Suomessa ympäri vuorokauden.

Kerryttää S-ryhmän Bonusta ainoana Suomessa.

Mitä lapsivakuutus kattaa

Lapsivakuutus eli lapsen sairauskuluvakuutus sisältää tapaturman hoitoturvan ja sairauden hoitoturvan. Vakuutuksen voi ottaa myös raskauden aikana syntyvälle lapselle, jolloin se on voimassa heti lapsen syntyessä. Sairauskuluvakuutus kattaa sairauden ja tapaturman tutkimus- ja hoitokuluja, joita ovat esim. lääkärinpalkkiot, tutkimus- ja hoitokulut, leikkaukset ja lääkkeet.

Sairauden hoitoturvaSisältää

Sairauden hoitokuluina korvaamme tutkimus- ja hoitokuluja yksityisellä ja julkisessa terveydenhuollossa.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme julkisen terveydenhuollon terveyskeskus-, poliklinikka- ja sairaalan hoitopäivämaksuja.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme yleislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme erikoislääkärikäyntejä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien tutkimusten kustannuksia.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin määräämiä lääkkeitä.

Sisältyy vakuutukseen

Sairauden hoitokuluina korvaamme lääkärin tai terveydenhuollon muun ammattihenkilön suorittamien hoitojen ja toimenpiteiden kustannuksia. Psykoterapiasta, neuropsykologisesta kuntoutuksesta, toiminta- tai puheterapiasta taikka ravitsemusterapiasta aiheutuneita kuluja korvaamme vakuutuksen voimassaoloaikana enintään 5 kertaa.

Sisältyy vakuutukseen

Yksityisen sairaalan hoitopäivämaksuja korvaamme enintään 500 € vuorokaudessa.

Sisältyy vakuutukseen

Usein kysyttyä

Lapsen sairastuessa saat hänelle nopeasti parhaan mahdollisen hoidon ilman jonotusta. Maksat vain omavastuun kerran kalenterivuodessa. Lapselle voi sattua tapaturma kotona, päivähoidossa, koulussa tai harrastuksissa. Vakuutus korvaa myös tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja ilman omavastuuta.

Vakuutuksesta maksetaan sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuvia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkkeet. Sairauskuluvakuutusten sisällöissä on eroja. Jos lapsellasi on jo sairauskuluvakuutus, voit tarkistaa lapsesi vakuutuksen kattavuuden vakuutuskirjalta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Tyypillisiä lapsen sairauskuluvakuutuksen käyttötilanteita ovat:

  • Lasten infektiosairaudet, korvatulehdukset ja korvien putkitukset.

  • Lasten krooniset sairaudet, kuten allergia ja astma tai atooppinen ihottuma. Lapsuudessa alkaneen kroonisen sairauden kuluja korvataan 80-ikävuoteen asti.

  • Lasten tapaturmat. Alle 18-vuotiaiden vakuutus on voimassa kaikessa urheilutoiminnassa. Lapselle ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta. Ei ole väliä, mitä urheilulajia lapsi harrastaa tai harrastaako lapsi useampaa urheilulajia, yksi vakuutus riittää.

Lapsesi voi urheilla ja harrastaa vakuutuksen turvin aina 18-vuotiaaseen saakka, joten hän ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta.

Sairauksien osalta vakuutusturva jatkuu jopa 80-vuotiaaksi saakka. Tapaturmien varalta vakuutusturva on voimassa 100-vuotiaaksi asti.

Lapsivakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun ikä ja asuinpaikka, valitut vakuutusturvat, niiden laajuus ja vakuutusmäärä sekä omavastuu.

Voit saada lasten sairausvakuutuksesta S-ryhmän Bonusta. Rekisteröi asiakasomistajuutesi oston yhteydessä, niin bonusta kertyy heti ensimmäisestä maksusta, parhaimmillaan jopa 5 % vakuutusmaksuista.

Keskittämällä kaikki vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada omaetualennusta jopa 17 %.

Vakuutusta voi hakea jo odotusaikana syntyvälle lapselle äidin terveysselvityksen perustella, kuitenkin aikaisintaan rakenneultraäänitutkimuksen jälkeen, raskausviikolla 19 - 21. Syntyvän lapsen turva myönnetään äidin terveysselvityksen perusteella.

Myönnetty vakuutus tulee voimaan heti lapsen synnyttyä ja on voimassa ilman terveydentilasta johtuvia rajoitusehtoja läpi elämän. Vakuutus kannattaa ottaa jo ennen syntymää aina kun se on mahdollista. Lue lisää vauvavakuutuksesta.

Syntyneelle lapselle vakuutusta voidaan hakea heti, kun lähtötarkastus sairaalassa on tehty ja vauva on päässyt kotiin synnytyssairaalasta. Vakuutus myönnetään lapsen terveysselvityksen perusteella.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Alta löydät vakuutuksen tuotetiedot ja vakuutusehdot. Tutustu niihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Tuoteseloste (pdf)

Vakuutuksen avaintiedot (pdf)

Vakuutusehdot (pdf)

Yleiset sopimusehdot (pdf)

Lapsivakuutuksen hinta

Kun ostat lapsivakuutuksen, saat käyttöösi terveyskumppaniemme palvelut. Pääset ilman ajanvarausta etälääkärin chat-palveluun tai varaamaan ajan lääkärille.

Lapsivakuutuksen eli lasten sairauskuluvakuutuksen hintaan vaikuttavat mm. vakuutetun iän ja asuinpaikan lisäksi valitut vakuutusturvat, niiden laajuus, vakuutusmäärä sekä omavastuu.

Pyydä tarjous

Lääkäriin ilman omaa rahaa

Jos lapsesi sairastuu, hae kauttamme suoralaskutuslupaa. Pääset lapsesi kanssa sujuvasti terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle.

Keskittäminen kannattaa!

Voit saada alennusta vakuutusmaksuista ja sijoittamisen tuotteista 8 %, 13 % tai jopa 17 % kun sinulla on palveluitamme useammalta osa-alueelta.

Lue lisää Omaetualennuksesta