Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Asioi sähköisesti

Kirjaudu verkkopalveluumme ja saat nopeasti yhteyden asiantuntijoihimme chatissa. Voit myös lähettää viestin, johon vastaamme muutaman päivän kuluessa. Verkkopalvelussamme voit hoitaa kattavasti vakuutuksiisi ja sijoituksiisi liittyviä asioita 24/7.

Vakuutukset

Pidäthän osoite-, puhelin- ja sähköpostiosoitetiedot sekä tilinumerotiedon ajan tasalla, jotta saamme sinuun yhteyden esim. vahinkotilanteissa tai muissa vakuutus- ja sijoitusasioissa. Tiedot voit päivittää verkkopalvelussamme .

Ota käyttöön paperiton palvelu ja hoida vakuutusasioitasi tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Löydät jatkossa kaikki vakuutuspaperisi verkkopalvelustamme.

Jos koet, että sinulla on vakuutus, jota et enää tarvitse, voit irtisanoa sen kätevästi verkkopalvelussamme vakuutuksen tiedoissa .

Sijoitukset

Pääset tarkastelemaan sijoituksiasi ja tekemään toimeksiantoja kirjautumalla Sijoittamisen verkkopalveluun tästä.

Voit myös seurata sijoituksiasi vaivatta LähiTapiola Sijoitukset -mobiilisovelluksen kautta. Saat sovelluksen ladattua maksutta laitteesi sovelluskaupasta.

Sijoittamisen asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9–17 numerossa 09 453 8500 . Varaathan mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnuksilla puhelun aikana.

Voit lähettää meille viestin verkkopalvelussa , jos tarvitset lisäapua koskien sijoitusasiakkuuttasi.

Tarvitsetko tukea sijoituksiesi hoitamiseen itsenäisesti?

Lue rahastojen usein kysytyistä kysymyksistä:

Lue sijoitusvakuutuksien usein kysytyistä kysymyksistä:

Valtakirjat ja todistukset

Voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan vakuutusasioitasi . Valtuutus on voimassa aina toistaiseksi.

Vakuutustodistuksen avulla voit todistaa, että sinun tai perheesi vakuutus on voimassa. Löydät vakuutusten todistukset verkkopalvelustamme vakuutuksen tiedoista .

Tarvitset todistuksen liikennevakuutuksesta eli Green cardin , kun matkustat omalla ajoneuvollasi EU:n tai ETA-alueen ulkopuoliseen vihreän kortin sopimusmaahan.

Ilmoita vahingosta tai hae korvausta

Katso toimintaohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin, ilmoita vahingosta tai hae korvausta.

Green card

Tarvitset vihreän kortin, kun matkustat omalla ajoneuvollasi EU:n tai ETA-alueen ulkopuoliseen vihreän kortin sopimusmaahan.

Paperiton palvelu

Kun otat paperittoman palvelun käyttöön verkkopalvelussamme, löydät kaikki vakuutuspaperisi yhdestä paikasta.

E-lasku

Tilaa itsellesi e-lasku, jolloin saat vakuutuslaskusi suoraan verkko- ja mobiilipankkiisi. E-laskuun siirtyminen on oikeasti helppoa.