Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Pariturva - edullinen henkivakuutus kahdelle

Pariturva on hyvä vaihtoehto, jos vastuu perheen taloudesta on yhdessä sinulla ja puolisollasi. Jos haluat, että puolisosi pärjää taloudellisesti eikä yhteisestä kodista tarvitse luopua toisen menehtyessä. Ja jos haluat helpottaa sinulle rakkaiden ihmisten taakkaa ja mahdollisuutta keskittyä tärkeimpään.

Laske henkivakuutuksen hinta

Täyttämällä laskuriin tietosi näet henkivakuutuksen hinnan.

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Sinun tietosi

Henkivakuutus yhdessä puolison kanssa

Henkivakuutuksen voi ottaa yhdessä puolison kanssa Pariturva-vakuutuksena. Tilanteessa, jossa toisen tulot jäävät pois, Pariturva voi auttaa pitämään perheenne elintason ennallaan.

Pariturva on hyvä varteenotettava vaihtoehto, jos vastuu perheen taloudesta on yhdessä sinulla ja puolisollasi. Sen avulla voit varmistaa, että puolisosi pärjää taloudellisesti eikä yhteisestä kodista tarvitse luopua toisen menehtyessä.

Pariturva voi myös tuoda turvallisuuden tunnetta, jos teillä on velkaa ja oma talous tuntuu epävarmalta. Henkivakuutus on myös pikainen apu hautajaisten sekä muiden yllättävien kulujen kattamiseen tilanteessa, jossa toinen joutuu selviämään yksin ja jaksaminen on muutenkin koetuksella. Vakuutus auttaa myös esimerkiksi perintöverojen maksun kanssa.

Vakuutusmäärä ja korvaaminen

Pariturvassa on yhteinen vakuutusmäärä, mutta teistä kummallakin on omat edunsaajat, joille korvaus vahingon sattuessa maksetaan. Monesti puolisot ovat toistensa edunsaajia, mikä mahdollistaa esimerkiksi yhteisen lainan poismaksun. Lue lisää, miksi henkivakuutus on hyvä vaihtoehto asuntolainan turvana.

Jos toinen teistä menehtyy, maksamme korvaussumman määritetyille edunsaajille. Jos molemmat menehtyvät samanaikaisesti, korvausmäärä maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Oikein mitoitetun henkivakuutuksen avulla toinen teistä selviää yksin esimerkiksi perheen veloista, jolloin perhe voi jatkaa asumista yhteisessä kodissa ja lasten tulevaisuus on turvattu.

Huomioi nämä asiat, kun valitset henkivakuutusta

 1. 1.

  Henkivakuutuksen ottaminen on huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä ja erityisen tärkeä, jos sinulla on lapsia tai lainaa.

 2. 2.

  Henkivakuutus on nopea apu yllättäviin kuluihin ja voi auttaa myös perintöverojen maksun kanssa. Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla läheisesi voivat keskittyä surutyöhön, kun arjen menoista ei tarvitse huolehtia.

 3. 3.

  Henkivakuutus on hyvä vaihtoehto lainaturvalle. Korvausta ei ole sidottu asuntolainan takaisinmaksuun, vaan se voi tukea myös läheistesi toimeentuloa.

 4. 4.

  Onko valintasi Pariturva vai yhden hengen henkivakuutus? Pariturva on monesti edullinen ratkaisu pariskunnille.

 5. 5.

  Kun valitset henkivakuutusturvan suuruutta, mieti millaisista asioista olet taloudellisesti vastuussa. Pienikin turva auttaa, mutta oikein mitoitetun henkivakuutuksen avulla leski selviää yksin esimerkiksi perheen veloista, jolloin perhe voi jatkaa asumista yhteisessä kodissa ja lasten tulevaisuus on turvattu.

Hyödynnä henkivakuutusasiakkaan edut

Henkivakuutuksen asiakasetu -25 %

Kasvatimme asiakasetuja nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Tänä vuonna saat asiakasetuna uuteen henkivakuutukseesi 25 % alennuksen. Etu vahvistetaan vuosittain. Lue lisää asiakasedusta.

Kerrytä S-ryhmän Bonusta

Kun keskität vakuutusasiointisi LähiTapiolaan, hyödyt paitsi edullisista vakuutusmaksuista, mutta myös säästät selvää rahaa. Voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena jopa 5 % vakuutusmaksuista. Lue lisää S-ryhmän bonuksesta.

Keskittäjän etu jopa -17 %

Keskittämällä asiointisi LähiTapiolaan, voit saada alennusta muista vakuutusmaksuista8 %, 13 % tai jopa 17%(alennus ei koske henkivakuutuksia). Kokeile laskurilla, kuinka paljon sinä saat tai voisit saada Omaetualennusta ja säästäisit vakuutusmaksuista. Lue lisää Omaedusta.