<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa LähiTapiolan Private Banking -palveluun

Private Banking

Keskitymme olennaiseen – Sinuun

Onnistumistamme mitataan yhdessä sovittujen tavoitteiden lisäksi keskinäisellä luottamuksella, kuten työsuhteissakin. Toimintamme perustuu laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin sijoittamisen palveluihin kaikissa omaisuusluokissa sekä palvelulupauksiin, jotka pidämme.

Yhteinen tavoite

Olemme aidosti kiinnostuneita elämäntilanteestasi, sijoittamisen nykytilasta, tavoitteistasi talouden hoidolle sekä toiveistasi yhteistyölle. Rakennamme ratkaisun aina yksilöllisesti elämäntilanteeseesi sopivaksi. Haluamme, että olet tyytyväinen ja teemme työtä sen eteen.

Tiedät mihin sijoitat ja miksi

Sovimme tavoitteet yhdessä kanssasi ja hoidamme salkkuasi niiden mukaisesti. Olemme karsineet pois yksityispankkitoimintaan usein liitetyt ylimääräiset toiminnallisuudet. Nämä eivät paranna sijoituksesi tuottoa. Raportointimme on rakennettu asiakkaiden toiveiden perusteella ja sisältää vain oleellisimman tiedon.

Nimetty yhteyshenkilö, lähellä sinua

Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä - kaikissa markkinatilanteissa. Tunnemme asiakkaamme, sillä asioistasi vastaa aina sama yhteyshenkilö kanavasta riippumatta; puhelimitse, sähköisesti tai henkilökohtaisessa tapaamisessa. Tilamme ovat LähiTapiolan toimistojen yhteydessä, lähellä sinua.

Palvelulupauksemme

Olemme rakentaneet Private Banking -palvelumme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi uskomme, että palvelulupauksemme ja tapamme toimia vastaavat myös sinun odotuksiasi.

Olemme myös vahva paikallinen toimija. Yksityispankkimme palveluita saat yli 200 toimistolta ympäri Suomea.

LähiTapiola Private Bankingin palvelulupaukset:

Kestävyys on tärkeä osa sijoitustoimintaamme. Huomioimalla kestävyystekijät sijoituspäätöksissä olemme mukana vaikuttamassa parempaan tulevaisuuten sekä lähiympäristössä että maailman laajuisesti – tuotoista tinkimättä.

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme elämäntilanteesta, sijoittamisen nykytilasta, tavoitteista varallisuuden hoitamiselle sekä toiveista yhteistyölle. Tavoitteenamme on aina pitkäaikainen ja tyytyväinen asiakassuhde ja siksi varmistamme tapaamisessa, että ymmärrämme miltä pohjalta rakennamme ratkaisun.

Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä – kaikissa markkinatilanteissa. Pyydämme säännöllisesti myös palautetta toiminnastamme, jonka avulla uudistamme palveluitamme edelleen. Valikoimassamme on useita palveluita ja tuotteita, jotka on suunniteltu ja toteutettu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kiinnitämme paljon huomioita sijoittamisen kuluihin ja haluamme pitää asiakkaan kustannukset kurissa. Lähtökohtanamme on, että kaikkien kulujen pitää olla hyvin perusteltuja ja raportoimme kustannuksista selkeästi.

Olemme karsineet pois yksityispankkitoimintaan usein liitetyt ylimääräiset toiminnallisuudet, kuten asiakkaille kustannetut kisamatkat ja lounge-palvelut. Haluamme säästää sinun rahojasi, sillä kaikki lisäpalvelut näkyvät aina palkkioissa piilokuluina.

Varainhoitoasiakkaanamme saat säännöllisesti kattavan raportin salkun tapahtumista, tuottokehityksestä ja kustannuksista. Raportoimme myös toimintamme vastuullisuudesta. Olemme kehittäneet raportointia yhdessä asiakkaidemme kanssa ja saaneet hyvää palautetta raportoinnin selkeydestä. Modernien verkkopalvelujemme avulla voit seurata salkkusi tilannetta lähes reaaliaikaisesti.

Asiakkaidemme kokemuksia

Pidän tärkeänä yhteyshenkilöni hyvää tavoitettavuutta ja palvelualttiutta. Minulle näiden asioiden seuraaminen ei ole päivittäistä, vaan haluan, että voin luottaa siihen, joka sitä työkseen tekee. Tämä toteutuu erinomaisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tee valinnat ja täytä kaikki kentät ellei toisin mainita.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kun haluat tehdä sijoitussuunnitelman jo kertyneelle varallisuudelle tai tutustua meihin sijoittamisen kumppanina. Haluatko aloittaa rahastosijoittamisen? Aloittamisen hoidat helpoiten verkkopalvelussamme. Aloita rahastosijoittaminen .

Yhteystiedot

Asiakkuusjohtajat vastaavat yli 100 000 euron sijoitusvarallisuuden asiakkuuksista. Sijoituspäälliköt palvelevat yli 20 000 euron sijoitusvarallisuuden asiakkaita. Ole ystävällisesti yhteydessä oman alueesi asiantuntijaan.

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoasiakirjoissa ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä.

Tutustu ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoitustuotetta tai -palvelua koskeviin materiaaleihin, kuten avaintieto- ja muihin esitteisiin.

Lue lisää sijoitusvakuutuksesta.

Lue lisää sijoitusrahastoista.

Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä.

Ajankohtaista

Webinaarit

Tutustu tuleviin webinaareihimme ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös katsoa aiempien webinaarien tallenteet.