<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Sijoitusvakuutus

Sijoitusvakuutus tarjoaa keinon pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen. Sen kautta saat ainutlaatuisia hyötyjä ja joustavuutta: tee muutoksia vapaasti - kertynyttä tuottoa verotetaan vasta, kun nostat varoja sopimuksesta. Sijoitusvakuutuksen avulla myös perintösuunnittelu on helppoa.

Perintösuunnittelun tueksi

Sijoitusvakuutuksen edunsaajamääräys mahdollistaa varallisuuden siirtämisen suoraan valitsemillesi henkilöille. Se on yksinkertaisempi tapa määrätä omaisuudestaan kuin testamentti. Kuolemantapauksessa varat eivät kuulu kuolinpesälle, vaan ne maksetaan suoraan valituille edunsaajille. Näin säästöjä voi käyttää esimerkiksi perintöverojen tai jäljellä olevien lainojen maksamiseen, ja voidaan välttyä kiinteän omaisuuden tai muiden sijoitusten myynniltä.

Laaja sijoitusvalikoima

Sijoitusvakuutus tarjoaa laajan sijoitusvalikoiman ja mahdollistaa sijoittamisen laajasti eri omaisuusluokkiin. LähiTapiolassa sinulla on mahdollisuus sijoittaa kohteisiin, jotka eivät yleensä ole saatavilla piensijoittajille. Pääset käsiksi yleensä vain suurien sijoittajien saatavilla oleviin kohteisiin, kuten kiinteistöihin ja pääomasijoituksiin. Saatavillasi ovat myös kustannustehokkaat Seligson & Co. varainhoitosalkut.

Sijoitusvalikoima

Voit valita sijoitusvakuutuksen sijoituskohteet monipuolisesta valikoimastamme. Sopimuksen sisällä sinulla voi olla useita eri sijoitusstrategioita - valitsemalla yhden tai useamman sijoituskohteen voit rakentaa vakuutussopimuksen sisällä tavoitteitasi vastaavan ratkaisun. Voit kerryttää säästöjäsi sekä kertasijoituksilla että säännöllisesti kuukausittain. Voit halutessasi muuttaa sijoitussuunnitelmaa markkinatilanteen tai elämäntilanteesi muuttuessa. Voit esimerkiksi vaihtaa varoja riskisemmistä tuotteista pienemmän riskin tuotteisiin ilman veroseuraamuksia.

Kun valitset sijoituskohteeksi laajan hajautuksen salkut, omaisuudenhoidon ammattilainen tekee sijoituspäätökset puolestasi sovittujen rajojen puitteissa. Autamme sinua valitsemaan sijoitustavoitettasi ja riskinsietokykyäsi vastaavan salkun kolmesta eri vaihtoehdosta. Laajan hajautuksen sijoitussalkkujen kautta ulottuvillasi on laaja kattaus sijoituskohteita, jotka ovat yleensä vain suuren sijoittajan ulottuvilla. Tutustu laajan hajautuksen salkkuihin .

Seligson & Co Varainhoitosalkkujen tavoitteena on tarjota asiakkaille markkinatuottoa kustannustehokkaasti. Palvelu perustuu vuosikymmenien kokemukseen, rahoitusteoriaan ja laajaan tutkimukseen. Tarjoamme tähän malliin perustuen salkkuja, jotka on suunniteltu erilaisten sijoittajien tarpeisiin. Tutustu Seligson & Co Varainhoitosalkkuihin .

Vakuutukseen on valittavissa useita LähiTapiolan ja Seligson & Co Oyj:n sijoitusrahastoja. Sijoitusvakuutus mahdollistaa rahastojen vaihdon ilman veroseuraamuksia. Tutustu sijoitusrahastoihin .

Miksi valita LähiTapiolan sijoitusvakuutus

 • Olemme yksi Suomen kokeneimmista varainhoitajista. Sijoittaminen on aina ollut keskeinen osa vakuutusliiketoimintaamme, eli niin kauan kuin LähiTapiolassa on vakuutettu, on myös sijoitettu. Hoidamme asiakkaidemme varoja kuin omiamme – noin 250 asiantuntijan voimin.

 • LähiTapiolassa sinulla on mahdollisuus sijoittaa kohteisiin, jotka eivät yleensä ole saatavilla piensijoittajille. Pääset käsiksi suurille sijoittajille tarjottaviin kohteisiin, kuten kiinteistöihin ja pääomasijoituksiin. Saatavillasi on myös Seligson & Co. hallinnoimat kustannustehokkaat sijoitusratkaisut.

 • Sijoittaaksesi LähiTapiolassa sinulla ei tarvitse olla asiakkuutta ennestään eikä sinun tarvitse avata erillistä tiliä. Sijoitusvakuutukseen pääset sijoittamaan ilman maksimisummaa.

 • Omaetu - kun keskität asiointisi meille, voit saada alennusta vakuutusmaksuista jopa 17 %.

 • Vastuullisuus on sijoituskohteiden valinnassa yksi merkittävistä tekijöistä. Ammattisijoittajat valitsivat LähiTapiolan Varainhoidon palkitsivat LähiTapiola Varainhoidon vastuullisena varainhoitajana (SFR 2018-2023 Challenger-sarja). Huomioimalla kestävyyden sijoituksissasi olet mukana vaikuttamassa parempaan tulevaisuuteen sekä lähiympäristössäsi että maailmanlaajuisesti – tuotoista tinkimättä.

Näin avaat sijoitusvakuutuksen

 1. 1.

  Varaa aika sijoittamisen asiantuntijan tapaamiseen.

 2. 2.

  Tapaamisessa käymme läpi taloudellisen tilanteesi sekä sijoittamisen tavoitteesi.

 3. 3.

  Keskustelun pohjalta rakennamme sinulle parhaan ratkaisun ja valitsemme sopivimmat sijoituskohteet.

 4. 4.

  Voit valita vapaasti edunsaajat, joille vakuutuskorvaus maksetaan kuolemantapauksessa.