Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten
Hälsa22.12.2021

Nyland: Sjukvård utan att köa

Med Hälsoförsäkringen kan du välja när och vart du går till läkaren. Försäkringsskyddet kan du skräddarsy enligt dina behov, då är även försäkringen förmånlig. Genom att koncentrera dina försäkringar till oss så kan du dessutom få upp till 17 % kundrabatt. Hälsoförsäkringen är för både barn och vuxna.

Hälsoförsäkringen ersätter allt detta

Mindre bekymmer då du får snabbt vård. Du väljer själv hurudant skydd du vill teckna. Beroende på försäkringens omfattning kan den ersätta både läkararvode, av läkare ordinerade mediciner och magnet- och laboratorieundersökningar, operationer och sjukhusvård.

Nu kan du få ett skydd för sjukvårdskostnader även utan hälsodeklaration.

Hälsoförsäkringen kan omfatta sjukvårdskostnader och den försäkringen får du utan hälsodeklaration. Skyddet ersätter kostnader för besök hos allmänläkare på en privat läkarstation samt undersökningar och vård som en allmänläkare ordinerat och utfört. Som vårdkostnader ersätts dessutom som kostnader för offentlig hälsovård poliklinikavgifter, hälsocentralsavgifter samt vårddagsavgifter på sjukhus.

HälsoHjälpen till din tjänst varje dag 7-23

Med hjälp av Hälsoförsäkringen får du tillgång till tjänsten HälsoHjälpen. Om ett olycksfall eller en sjukdom överraskar, hjälper dig HälsoHjälpens sjukskötare och läkare varje dag om året från morgon till kväll. Via tjänsten får du tillgång till distansläkartjänster utan självrisk.

Lämna en kontaktbegäran innan 28.2.2022 och delta i utlottningen av två presentkort till Scandinavian Outdoors nätbutik.

Kontakta mig.

Läs mer om Hälsoförsäkringen