Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

Som företagare i LokalTapiola

Som försäkringsförmedlare verkar du som en självständig företagare i LokalTapiola. Du får behövlig utbildning och ordentliga verktyg för att lyckas i ditt arbete. Bland LokalTapiolas tjänster och utmärkta förmåner hittar du lätt alternativ som lämpar sig för dina kunder. Du får bra försäljningsmöjligheter i hela Finland och ett tjänstekoncept som omfattar hela finansbranschen. Om det bor en företagare i dig gör du säkert bra resultat!

Försäkringsförmedlare

Utnyttja alla dina kunskaper

Som försäkringsförmedlare kan du rikta in dig på hushålls-, företagar- eller lantbrukskunder. Din viktigaste uppgift är att aktivt skaffa nya kunder till LokalTapiola. Du får även kunder av oss. Du tar hand om de nuvarande kunderna och ser till att deras ekonomiska skydd är up-to-date.

Du kan fördjupa dina kunskaper med effektiva träningar. På träningarna lär du dig mer om bl.a. sparande samt företagarens och lantbruksföretagarens riskhantering. Det hjälper dig även att utveckla din egen företagsverksamhet.

Gör en karriär

När du tagit till dig försäkringsförmedlarens uppgifter och haft framgång i branschen har du möjlighet att bli företagare på ett betjäningsställe. Ett betjäningsställe är ett företagardrivet kontor som använder LokalTapiolas varumärke och på vilket du tillsammans med dina företagarpartners ansvarar för försäljningen av LokalTapiolas försäkrings- och finanstjänster i din region. Du har även möjlighet att bli franchiseföretagare och då är verksamheten mer omfattande.

Nå framgång tillsammans med oss som franchiseföretagare

Som franchiseföretagare fungerar du som ombud för LokalTapiola-gruppen i ditt verksamhetsområde enligt franchisekonceptet. Då får du ett kontor som använder vårt varumärke och ett omfattande stöd för ditt arbete. Franchiseföretagande förutsätter bl.a. att du har arbetserfarenhet som försäkringsförmedlare.

Ett färdigt koncept i vilket du kan dra nytta av dina kunskaper

Du har goda chanser att vara ekonomiskt framgångsrik beroende på hur effektivt du jobbar. Jobbet är självständigt och du kan dra nytta av dina kunskaper.

Fokus i arbetet ligger på försäljning av produkter och tjänster inom försäkring och finans. Du erbjuder privatpersoner, företag och lantbruk trygghet och möjligheter till framgång.

Det kräver att du tar hand om de nuvarande kunderna på ett heltäckande sätt. Din uppgift är dessutom att skaffa nya kunder till LokalTapiola på ditt eget verksamhetsområde.