Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten

Lediga jobb

LokalTapiola är en stor finländsk bolagsgrupp som erbjuder mångsidiga möjligheter för proffs och experter inom många olika branscher. I LokalTapiola jobbar cirka 3 600 livstrygghetsexperter. Vi verkar riksomfattande och lokalt via sammanlagt 26 bolag och på över 200 kontor runtom i Finland. Vår framgång som ett livstrygghetsbolag grundar sig på välmående och kompetenta livstrygghetsexperter. Vår goda personalupplevelse gör att vi kan erbjuda en ypperlig livstrygghet till våra ägarkunder.

Är du vår nya livstrygghetsexpert och kollega?

Vi hjälper våra kunder att trygga sina liv och affärsverksamheter. Våra produkter och tjänster omfattar försäkringar, placeringar och sparande. Vi försäkrar över 800 000 hem och 1 600 000 fordon och tar hand om över 50 000 företags försäkringsärenden. Nästan 80 % av lantbrukarna använder våra tjänster.

Titta på lediga jobb

Våra placeringstjänster har klarat sig utmärkt i opartiska jämförelser och vi är Nordens bästa kapitalförvaltare. Läs mer om gruppens bolag och deras verksamhet.

Våra värden styr vår verksamhet

Våra värden välvilja, passion och mod styr vår verksamhet. Vi värnar om en bra sammanhållning och en öppen och respekterande verksamhetskultur.

Vi vill våra kunder och kolleger väl och därför arbetar vi ihärdigt med ett stort hjärta och ger aldrig upp. Tillsammans strävar vi fördomsfritt efter nya och allt bättre verksamhetsformer och prestationer.

Vår personalupplevelse är på toppnivå: enligt personalundersökningen ROIHU är vi en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser.

En bra arbetsgivare enligt olika undersökningar

 • Finlands mest inspirerande arbetsplatser: LokalTapiola är en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser – tack till alla livstrygghetsexperter

 • Andra plats som den ansvarsfullaste sommararbetsplatsen: LokalTapiola är en av de mest ansvarsfulla sommararbetsplatserna – ”hos oss syns våra värden i vardagen”

 • Bland de bästa arbetsansökningsupplevelserna i världen: Läs mer om sökandens erfarenhet.

 • Vi har fått positivt respons i Universumin ammattilais- ja opiskelijatutkimus som undersöker företagens image.

Så här ser vår rekryteringsprocess ut

 1. 1.

  Härligt, du gjorde ett bra val när du beslöt dig för att söka jobb i livstrygghetsbolaget! Vänligen lämna in din ansökan via vårt rekryteringssystem och kontrollera att du får ett automatiskt tackmeddelande i din e-post.

 2. 2.

  Vi går igenom ansökningarna och väljer personerna som ska intervjuas. Oftast går vi igenom ansökningar redan under ansökningstiden men ibland först när ansökningstiden gått ut. Vi meddelar dig hur rekryteringen framskrider.

 3. 3.

  Intervjuskedet består vanligtvis av två intervjuer. Under den första intervjun berättar vi om oss och arbetsuppgiften och bekantar oss närmare med dig. Samtidigt kan du avgöra om du tycker att vi är en lämplig arbetsgivare för dig. Under den andra intervjun använder vi oss ofta av en arbetspersonlighetsenkät och går sedan igenom resultaten från enkäten tillsammans.

 4. 4.

  Om du inte går vidare i rekryteringsprocessen meddelar vi dig det per e-post. De som deltagit i intervjuer ringer vi alltid upp för att berätta slutresultatet