Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Henkivakuutuksella turvaat myös asuntolainasi

Pariskunta istuu pöydän ääressä.

Henkivakuutus on sopiva vaihtoehto sinulle, joka haluat

  • turvata asuntolainan takaisinmaksun lisäksi läheistesi toimeentuloa, jos menehdyt.
  • varmistaa, ettei perheesi tarvitse muuttaa pois yhteisestä kodista, kun asuntolainan takaisinmaksu on turvattu.
  • helpottaa sinulle tärkeiden ihmisten taakkaa ja mahdollisuutta keskittyä tärkeimpään.

Henkivakuutus vai lainaturva?

Lainaturvien tarkoituksena on kattaa nimenomaan asuntolainan takaisinmaksua. Henkivakuutuksesta maksettava korvaus ei ole sidottu asuntolainan määrään, vaan sillä voi lainan lisäksi turvata läheisten toimeentuloa.

Henkivakuutuksen avulla saat mielenrauhan siitä, ettei perheesi tarvitse muuttaa pois yhteisestä kodistanne, kun asuntolainan takaisinmaksu on kokonaisuudessaan tai toisen osalta turvattu. Samalla helpotat sinulle rakkaiden ihmisten taakkaa ja mahdollisuutta keskittyä tärkeimpään.

Henkivakuutus on sopiva vaihtoehto sinulle, joka haluat asuntolainan lisäksi turvata puolisosi tai lastesi toimeentuloa sen varalta, että menehdyt. Lue lisää henkivakuutuksesta.

Laske ja osta

Pyydä yhteydenottoa

Huomioi nämä asiat valitessasi henkivakuutusta

  1. Henkivakuutuksen ottaminen on huolenpitoa sinulle tärkeimmistä ihmisistä ja erityisen tärkeä, jos sinulla on lapsia tai lainaa.

  2. Henkivakuutus on nopea apu yllättäviin kuluihin ja voi auttaa myös perintöverojen maksun kanssa. Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla läheisesi voivat keskittyä surutyöhön, kun arjen menoista ei tarvitse huolehtia.

  3. Henkivakuutus on hyvä vaihtoehto lainaturvalle. Korvausta ei ole sidottu asuntolainan takaisinmaksuun, vaan se voi tukea myös läheistesi toimeentuloa.

  4. Onko valintasi Pariturva vai yhden hengen henkivakuutus? Pariturva on monesti edullinen ratkaisu pariskunnille.

  5. Kun valitset henkivakuutusturvan suuruutta, mieti millaisista asioista olet taloudellisesti vastuussa. Pienikin turva auttaa, mutta oikein mitoitetun henkivakuutuksen avulla leski selviää yksin esimerkiksi perheen veloista, jolloin perhe voi jatkaa asumista yhteisessä kodissa ja lasten tulevaisuus on turvattu.


Hyödynnä henkivakuutusasiakkaan edut