Vuositiedotteet

LähiTapiola

Vakuutukset kehittyvät ja niiden korvaavuuteen voi joskus tulla merkittäviäkin muutoksia. Hintojen muutosten tavallisin syy on yleinen hintataso tai muutokset vahinkokehityksessä. Tällä sivustolla kerrotaan, mikä vakuutuksissasi muuttuu nyt ja miksi.

Vakuutusten vuositiedotteet

Muutosten voimaantulo

Muutokset tulevat voimaan vakuutuskauden alusta. Maksamalla vakuutusmaksun hyväksyt vakuutukseen tehdyt muutokset ja varmistat vakuutusturvasi jatkumisen. Sinulla on oikeus irtisanoa vakuutus kirjallisesti. Liikennevakuutuksen irtisanomisesta on kerrottu tarkemmin liikennevakuutusehdoissa (11.1).

Ilmoita meille

Muista ilmoittaa meille mahdollisista vahingon vaaraa lisäävistä olosuhteiden muutoksista viipymättä, viimeistään kuukauden kuluessa tämän tiedotteen saamisesta. Ilmoitettavia muutoksia ovat esimerkiksi asuinpaikan muutos, vahinkovakuutuksessa vakuutuksen kohteen muutos-, korjaus- tai laajennustyö tai käyttötarkoituksen muuttuminen, eläinvakuutuksissa vakuutetun eläimen arvon muuttuminen, henkilövakuutuksessa muun vakuutusturvan päättyminen.

LähiTapiolan Omaetu palkitsee keskittämisestä

Omaetu palkitsee sinua edelleen sen mukaan, miten laajasti keskität asiointisi LähiTapiolaan. Tutustu Omaetuun tästä >>

Vakuutuspalvelu on nyt myös S-mobiilissa

Voit tarkastella omia vakuutustietojasi, ostaa vakuutuksia ja hakea korvausta nyt myös S-mobiilissa. Näet myös oman alueyhtiösi yhteystiedot sekä esimerkiksi, kuinka paljon vakuutusmaksut ovat kerryttäneet Bonusta kuluneen vuoden aikana. Lataa S-mobiili sovelluskaupasta ja ota vakuutuspalvelu käyttöön.

S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista

Muistathan, että sinulla on mahdollisuus saada S-ryhmän Bonusta LähiTapiolan vakuutusmaksuistasi. Bonusta saat useimmista yksityistalouden vahinko- ja henkivakuutuksista. Saat Bonusta, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan tästä >>

MTK:n jäsenedut

MTK:n tai MHY:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada alennusta vakuutusmaksuistasi. Lue lisää >>.

MTK:n neuvottelema jäsenetu LähiTapiolan vakuutuksiin edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Asiakkaiden jäsenyys on tarkastettu huhtikuussa 2017 ja niiltä asiakkailtamme, joilta MTK-jäsenyystietoa ei löytynyt, alennus poistuu seuraavan vakuutuskauden alusta alkaen. Jos saamamme tieto on väärä tai olet uudelleen liittynyt jäseneksi, ota yhteyttä omaan alueyhtiöösi. Tarkista ennen yhteydenottoa jäsenkortissa oleva jäsennumerosi.

Metsänhoitoyhdistysten jäsenedut

MHY:n jäsenenä saat 10 %:n alennuksen Kodin vakuutuksesta ja Metsävakuutuksesta. Jäsenedun saat voimaan, kun ilmoitat henkilökohtaisen MHY-jäsennumerosi LähiTapiolaan. Lue lisää.

Sinä olet yksi omistajistamme

LähiTapiola on sataprosenttisesti asiakkaidensa omistama suomalainen finanssiryhmä. LähiTapiolassa vahinkovakuuttamista hoitaa 20 alueellisesti toimivaa keskinäistä yhtiötä. Olemme läsnä kotiseudullasi lähellä sinua.