Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vuositiedotteet

Vakuutukset kehittyvät ja niiden korvaavuuteen voi joskus tulla merkittäviäkin muutoksia. Hintojen muutosten tavallisin syy on yleinen hintataso tai muutokset vahinkokehityksessä. Tällä sivustolla kerrotaan, mikä vakuutuksissasi muuttuu nyt ja miksi.

Vakuutusten vuositiedotteet

Muutosten voimaantulo

Muutokset tulevat voimaan vakuutuskauden alusta. Maksamalla vakuutusmaksun hyväksyt vakuutukseen tehdyt muutokset ja varmistat vakuutusturvasi jatkumisen. Sinulla on oikeus irtisanoa vakuutus kirjallisesti. Liikennevakuutuksen irtisanomisesta on kerrottu tarkemmin liikennevakuutusehdoissa (11.1).

Ilmoita meille

Muista ilmoittaa meille mahdollisista vahingon vaaraa lisäävistä olosuhteiden muutoksista viipymättä, viimeistään kuukauden kuluessa tämän tiedotteen saamisesta. Ilmoitettavia muutoksia ovat esimerkiksi asuinpaikan muutos, vahinkovakuutuksessa vakuutuksen kohteen muutos-, korjaus- tai laajennustyö tai käyttötarkoituksen muuttuminen, eläinvakuutuksissa vakuutetun eläimen arvon muuttuminen, henkilövakuutuksessa muun vakuutusturvan päättyminen.

LähiTapiolan Omaetu palkitsee keskittämisestä

Omaetu palkitsee sinua edelleen sen mukaan, miten laajasti keskität asiointisi LähiTapiolaan. Tutustu Omaetuun tästä >>

S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista

Muistathan, että sinulla on mahdollisuus saada S-ryhmän Bonusta LähiTapiolan vakuutusmaksuistasi. Bonusta saat useimmista yksityistalouden vahinko- ja henkivakuutuksista. Saat Bonusta, kun olet rekisteröinyt S-ryhmän asiakasomistajuutesi LähiTapiolaan tästä >>

MTK:n jäsenedut

MTK:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada alennusta vakuutusmaksuistasi. Lue lisää >>.

Metsänhoitoyhdistysten jäsenedut

MHY:n jäsenenä saat 10 %:n alennuksen Kodin vakuutuksesta ja Metsävakuutuksesta. Jäsenedun saat voimaan, kun ilmoitat henkilökohtaisen MHY-jäsennumerosi LähiTapiolaan. Lue lisää.

Sinä olet yksi omistajistamme

LähiTapiola on sataprosenttisesti asiakkaidensa omistama suomalainen finanssiryhmä. LähiTapiolassa vahinkovakuuttamista hoitaa 19 alueellisesti toimivaa keskinäistä yhtiötä. Olemme läsnä kotiseudullasi lähellä sinua.

Ukrainan tilanne voi vaikuttaa vakuutuksiin matkustettaessa

Venäjän hyökkäys Ukrainaan herättää huolta ja kysymyksiä. Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä Venäjää kohtaan asetettavien talouspakotteiden mahdollisia vaikutuksia korvauksiin.
Suosittelemme seuraamaan ulkoministeriön matkustustiedotteita ja yleensäkin noudattamaan erityistä varovaisuutta matkustettaessa epävarmoina aikoina.
Olemme asiakkaidemme tukena tilanteeseen liittyvissä kysymyksissä. Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.