Sijoitusrahastot Säästäminen ja sijoittaminen LähiTapiolassa

Olemme yksi Suomen kokeneimmista varainhoitajista, sillä niin kauan kuin olemme vakuuttaneet, olemme myös sijoittaneet. Hoidossamme on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Pitkän kokemuksen ja osaamisen tarjoamme myös kaikkien asiakkaidemme käyttöön, sijoitussumman kokoon katsomatta. Sijoitamme rahasi vain kohteisiin, joihin uskomme ja itsekin sijoitamme.

Kansainvälinen rahastoluokittaja Lipper valitsi meidät v. 2018 Pohjoismaiden parhaaksi varainhoitajaksi pienten yhtiöiden sarjassa kolmen vuoden ajalta! Lue lisää.

Ratkaisumme sinulle


Tutustu meihin

LähiTapiola on vastuullinen varainhoitaja
Palkittu ja vastuullinen

Sijoittaminen vaatii taitoa, tarkkuutta ja sitoutumista. Pikavoittojen sijaan toimimme pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Tavoittelemme pitkällä aikavälillä markkinoita parempaa tuottoa pienemmällä riskillä. Varainhoitajana olemme sitoutuneet YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin ja meidät on moninkertaisesti palkittu niin sijoitusmenestyksestä, asiakaspalvelusta kuin vastuullisuudestakin. Tutustu vastuullisen sijoittamisen raportteihin ja videoihin.

Säästäminen, sijoittaminen ja varainhoito
Kansainvälinen sijoitustalo lähelläsi

Varainhoidon kokeneet asiantuntijat tuovat kansainväliset sijoitusmarkkinat ulottuvillesi yhdistämällä valtakunnallisen salkunhoidon ja paikallisen asiakaspalvelun sekä modernit verkkopalvelut. Teemme yhteistyötä huolella valittujen kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Sijoituksistamme yli 80 % tehdään ulkomaille.