<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tuemme hyvinvointia ja liikuntaa - LähiTapiola Idän teemavuosi 2024

LähiTapiola Itä tukee vuoden 2024 aikana hyvinvointia ja liikuntaa toiminta-alueellamme. Vuoden aikana lahjoitamme yhteiskuntavastuurahastostamme toimijoille, jotka edistävät ihmisten liikkumista ja hyvinvointia. Viestimme myös hyvinvoinnin ja liikkumisen teemoista ja haastamme jokaisen asiakkaamme panostamaan omaan hyvinvointiinsa!

LähiTapiola Itä on asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii Pohjois-Karjalassa sekä Ylä- ja Koillis-Savossa. LähiTapiola Idällä on yhteiskuntavastuurahasto , josta vuosittain lahjoitetaan 100 000 - 200 000 euroa yhdistyksille ja yhteisöille alueellamme. Rahaston tavoitteena on edistää alueemme hyvinvointia ja elinvoimaa.

Vuosi 2024 on meille hyvinvoinnin ja liikunnan teemavuosi. Tuemme toimijoita, jotka liikuttavat ihmisiä alueellamme tai edesauttavat ihmisten hyvinvointia. Julkaisemme lahjoituskohteemme vuoden mittaan. Kohteita julkaistaan vuoden aikana.

Lue ensimmäisestä lahjoituksesta, joka kohdistui Suomen Ladun paikallisyhdistyksille.

Edustatko seuraa tai järjestöjä, joka aktivoi ihmisiä Sponsoroimme myös tahoja, jotka aktivoivat ihmisiä harrastustoimintaan? Voit hakea sponsoritukea yhteisöllesi. Aktiivinen Itä tukea voi hakea kaikki LähiTapiola Idän alueella (Pohjois-Karjala sekä Ylä- ja Koillis-Savo) toimivat yhteisöt, jotka aktivoivat paikallisia ihmisiä harrastustoimintaan. Lue lisää ja hae.