Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hyvä tietää

Asioi turvallisesti kanssamme. Lue, mitä me teemme turvallisuuden hyväksi ja kuinka voit itse vaikuttaa verkkoasiointisi turvallisuuteen.

Ota palvelu käyttöön

Vakuutusten verkkopalvelussa voi hoitaa vakuutusten vuosittaiset rutiinit ja ilmoittaa vahingosta. Voit myös lähettää viestejä suojatussa yhteydessä.

Verkkopalvelun voi ottaa käyttöönsä yritys tai yrittäjä, jolla on Y-tunnus ja ainakin yksi jatkuva vakuutus LähiTapiolassa. Henkilöllä pitää olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

 • Verkkopalvelun pääkäyttäjä voi nimetä verkkopalveluun uusia käyttäjiä ja hallinnoida käyttöoikeuksia sekä LähiTapiolan käyttäjätunnuksia.
 • Yritys voi tehdä valtakirjan toiselle yritykselle.

Tee verkkopalvelusopimus

 1. Tee verkkopalvelusopimus sähköisesti. Yrityksen verkkopalvelun voi ottaa käyttöön vain henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

  Tarvitset:

  • Henkilökohtaiset pankkitunnukset (kaikkien suomalaisten pankkien tunnukset käyvät)

  • Y-tunnus, yrityksen nimi ja osoite

  • Verkkopalvelun pääkäyttäjän henkilötunnus, nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

  • Verkkopalvelusopimuksen tekijällä pitää olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

 2. Palvelu on heti käytössä. Pääkäyttäjä saa tästä sähköpostiviestin.

 3. Pääkäyttäjä kirjautuu verkkopalveluun omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, minkä jälkeen hän voi lisätä palveluun uusia käyttäjiä.

Verkkopalvelusopimus


Valtakirja

Voit valtuuttaa toisen yrityksen, esimerkiksi konsernin emoyrityksen tai tilitoimiston, hoitamaan yrityksesi vakuutusasioita verkkopalvelussa. Täytä verkkopalveluvaltakirja ja toimita se LähiTapiolaan. Voit lähettää allekirjoitetun valtakirjan myös sähköpostilla yritystenverkkopalveluhakemukset(at)lahitapiola.fi.


Valtakirjan seloste

Lisätiedot ja neuvot


Mikäli tarvitset apua, voit lähettää sähköpostia yritystenverkkopalveluhakemukset(at)lahitapiola.fi tai soittaa puh. 09 453 3010 ma–pe klo 8–18.