Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yritys­rahoitus

Onko yrityksesi suuntaamassa kansainvälisille markkinoille, laajentamassa toimintaansa tai kenties investoimassa uusiin tuotantolaitteisiin? Me LähiTapiolassa haluamme olla mukana suomalaisissa yritystarinoissa.

Räätälöidyt rahoitusratkaisut

Oli yrityksesi pieni tai suuri, olemme tukenasi sen rahoitukseen liittyvissä asioissa. Yrityksesi rahoitus järjestyy räätälöidyillä rahoitusratkaisuillamme, jotka ovat osa joko vakuutusyhtiöiden sijoitustoimintaa (hankerahoitus) tai yhteistyökumppaniemme tarjoamia ratkaisuja (paikallisrahoitus).

Palveluntarjoajat

Paikallisrahoituksen tarjoavat yhteistyökumppanimme Noja Rahoitus Oy, Fundu Oy, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Siemens Financial Services.

Rahoituksen tarjoavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö ja LähiTapiola Ryhmä.

”Suomessa rahoituksesta haetaan vielä 80 % pankista ja loput 20 % muualta. Pankkien osuus kuitenkin pienenee ja pankkineutraalien rahoitusratkaisujen käyttöaste kasvaa niin Suomessa kuin koko EU:ssa.”

– Matti Kiviniemi, johtaja, yritysrahoitus / Head of Corporate Lending

Paikallisrahoitus

Tarjoamme täydentävää rahoitusta kaikenkokoisille yrityksille alle miljoonan euron rahoitustarpeisiin.

Lue lisää paikallisrahoituksesta

Hankerahoitus

Tarjoamme yli miljoonan euron rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Rahoitus voi olla velkamuotoista tai oman pääoman ehtoista rahoitusta.

Lue lisää hankerahoituksesta

Vaihtoautot ja rahoitus auton ostoon Autotie.fi:ltä

Tarjoamme autorahoitusta niin uusille kuin käytetyille autoille. Rahoitusta on mahdollista hakea joko suoraan ostohetkellä autoliikkeestä tai vaihtoehtoisesti Autotie.fi palvelun kautta.

Siirry Autotie.fi:hin

Mihin käyttötarkoituksiin yritysrahoitusta voi saada?

Meiltä saat rahoituksen yrityksesi tarpeiden mukaan, oli tavoitteena liiketoiminnan kehittäminen, uusien tuotantokoneiden hankinta tai vaikkapa omistusjärjestelyt. Voit saada yritysrahoitusta esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

  • kone- ja laitehankinnat

  • investointi

  • kansainvälistyminen

  • käyttöpääoma

  • yritysjärjestelyt

  • sukupolvenvaihdos

  • omistusmuutokset

  • rahoituksen uudelleenjärjestely

  • saatavien rahoitus

  • ajoneuvot ja työkoneet. Kysy LähiTapiolan osamaksurahoitusta suoraan myyjäliikkeestä.

Katsomme yhdessä sopivan rahoituksen yrityksellesi. Rahoitusratkaisu voi riippua yrityksen koosta, rahoitustarpeen suuruudesta ja rahoituksen kohteesta.

Kuka voi saada yritysrahoitusta?

Pääsääntöisesti mikä tahansa yritys voi saada rahoitusta LähiTapiolan kautta. Yrityksen tai yrityksen omistajien taloustilanne saattaa vaikuttaa rahoituspäätökseen. Jokainen rahoitustapaus on kuitenkin yksilöllinen. Päätoimisella pankillasi ei ole vaikutusta rahoituksen saantiin.