Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Sijoitukset ja varainhoito

Olemme toimineet yritysten kanssa vuosia. Tarjoamme monipuoliset ja palkitut sijoittamisen ratkaisut varojesi hoitoon. Tutustu vaihtoehtoihin.

Tutustu kestävyyteen sijoitustoiminnassamme

Instituutiosijoittajille

Tarjoamme instituutiosijoittajille yksilöllistä varainhoitopalvelua kaikissa omaisuusluokissa.

Pääomasijoittaminen

Hoidamme rahastojamme mahdollistaen asiakkaillemme parhaimman tuotto-riskisuhteen.

Private Banking

Private Banking on yksityispankki, joka keskittyy oleelliseen eli sinuun.

Ilmoittaudu webinaareihin

Toimitilavuokraus

LähiTapiolan kiinteistöliiketoiminta hallinnoi LähiTapiolan ja sen kiinteistörahastojen omistamia toimitilakiinteistöjä yli 30 eri paikkakunnalla Suomessa.

Etsitkö uusia toimitiloja?

Me autamme yritystäsi löytämään liiketoimintaasi tukevat toimitilat.

Katso toimitilatarjontamme

Parempaa tilalle

Autamme sinua keskittymään siihen mitä yrityksesi parhaiten osaa – kiinteistöön ja tiloihin liittyvät asiat voit jättää huoletta meille.

Lue palvelustamme

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta ottaa huomioon ympäristöasioiden ja energiatehokkuuden lisäksi sosiaalisen ja hallinnollisen vastuun näkökulmat.

Tutustu kiinteistöliiketoimintaan

Palveluntarjoajat

Sijoitusvakuutukset: LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. LähiTapiolan rahastoja hallinnoidaan Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:ssä ja LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy:ssä. Tarkemmat tiedot avaintietoasiakirjoissa ja muissa rahastomateriaaleissa. LähiTapiola Varainhoito toimii omaisuudenhoitajana ja toimeksiantojen välittäjänä sekä LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön vakuutusasiamiehenä. Kiinteistövarainhoito: LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy. Pääoma-, velkapääoma- ja kiinteistöpääomarahastot: LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy.

Sijoittamiseen liittyy aina riski sijoituksen arvon alenemisesta ja pääoman menetyksestä. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.

Käsittelemme antamiasi tietoja toteuttaaksemme palvelujamme toiveittesi mukaisesti. Lue lisätietoja tietosuojakäytännöstä .

Tutustu sijoituspalveluita koskevaan lainsäädäntöön ja sijoittajan suojaan.