Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjän henkilöturva

Meiltä saat henkilökohtaisen palvelun ja kaikki vakuutukset yrittäjän tarpeisiin YELin lisäksi. Kartoitetaan yhdessä sinulle paras kokonaisratkaisu.

Miten yrittäjän pitäisi vakuuttaa itsensä?

Yrittäjän henkilöturvilla varmistat, että yrityksesi liiketoiminta ei kaadu yllättävään sairaslomaan. Se on turvanasi myös silloin, jos kohdallesi sattuisi vakava loukkaantuminen tai työkyvyttömyys. Muista YEL:n lisäksi myös yrittäjän tärkeät vapaaehtoiset vakuutukset.

Yrittäjän tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus on voimassa vuorokauden ympäri, eli työtapaturmien ja ammattitautien lisäksi vakuutus korvaa aina myös vapaa-ajan tapaturmat.

Tutustu yrittäjän tapaturmavakuutukseen.

Yrittäjän sairaskuluvakuutus

Pääset nopeasti hoitoon itse valittuun hoitolaitokseen. Tämä lyhentää sairausloman kestoa ja nopeuttaa töihin paluuta. Vakuutuksen kiinteän hinnan ansiosta kulut eivät pääse yllättämään.

Lue lisää sairauskuluvakuutuksesta.

Pysyvän työkyvyttömyyden turva

Varmista taloudellinen toimintakykysi vakavimpien terveyteen ja tapaturmiin liittyvien riskien varalta.

Lue lisää pysyvän työkyvyttömyyden turvasta.

Kuolemanturva

Turvaa perheen toimeentulo henkivakuutuksella pahimman varalta.

Tutustu yrittäjän henkivakuutukseen.

Lisäksi tarpeen voivat olla

Vapaaehtoinen eläkevakuutus ei korvaa lakisääteistä eläkevakuutustasi, mutta sen avulla voit täydentää ja parantaa eläkeajan toimeentuloasi.

Lue lisää vapaaehtoisesta eläkevakuutuksesta.

Tarpeellinen yrityksille, joiden liiketoimintaa pyörittää useampi omistaja. Osakkaan menettäminen vakavan sairauden tai kuoleman seurauksena voi halvaannuttaa yrityksen toiminnan.

Lue lisää liikekumppanuusturvasta.

Matkustitpa koti- tai ulkomailla matkavakuutus varmistaa, että saat laadukasta hoitoa kaikkialla. Yllättävät muutokset – matkan peruuntumisesta alkaen – tuovat kustannuksia, joista saa matkavakuutuksesta korvausta.

Lue lisää matkavakuutuksesta.

Kivijalkana yrittäjän lakisääteiset vakuutukset

Yrittäjän tai yrityksessä työskentelevän omistajan henkilöturvan perustana ovat lakisääteiset työeläkevakuutukset YEL tai TyEL, joilla luodaan yrittäjälle sosiaaliturvan perusta. YEL-laskurimme kertoo, kuinka YEL-työtulo vaikuttaa sairaus- ja tapaturmapäivärahan suuruuteen.