Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Henkilöstön täydentävä turva

Henkilöstön täydentävällä turvalla voit parantaa henkilöstösi työkykyä sekä vähentää poissaoloja jopa 20 %. Haluatko sinäkin sitouttaa ja auttaa henkilöstöäsi voimaan paremmin?

Sinulle ja henkilöstöllesi paras ratkaisu

Terveenä ja hyvinvoivana tehty työpäivä on sekä työntekijälle että yritykselle arvokas. Haluamme rakentaa yrityksellesi sopivan ratkaisun, joka suojaa ja vahvistaa ihmisiäsi, ehkäisee työkyvyttömyyttä ja tukee jaksamista niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Hyvä ja nopea hoito

Työtapaturmavakuutus on hyvä perusturva työtapaturmien ja ammattitautien varalle. LähiTapiola on pitkän ja laajan kokemuksensa ansiosta rakentanut Suomen tehokkaimman työtapaturmien hoitamisen prosessin.

Lue lisää työtapaturmavakuutuksesta.

Lakisääteinen työtapaturmavakuutus ei kata kaikkia etätyöpäivän aikana sattuvia tilanteita. Kotona sattuu paljon tapaturmia, jolloin laajempi vakuutusturva tuo työnantajalle ja työntekijälle ison hyödyn.

Lue lisää etätyövakuutuksesta.

Suurin osa kaikista tapaturmista sattuu vapaa-aikana. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella varmistat työntekijäsi nopean hoitoon pääsyn ja paluun töihin.

Lue lisää vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Oikea-aikainen ja laadukas hoito nopeuttaa paranemista ja lyhentää poissaoloja. LähiTapiola toimittaa yritykselle säännöllisesti raportit maksetuista sairaanhoidon kustannuksista.

Lue lisää työkykyvakutuksesta.

Työntekijä tarvitsee työmatkallaan parhaan mahdollisen avun, kun sattuu tapaturma tai matkatavarat katoavat.

Lue lisää matkavakuutuksesta.

Toimeentulo

Työkyvyttömyys voi kohdata koska tahansa työuran aikana. Varautuminen on erityisen tärkeää, kun taloudelliset vastuut ovat suuria perheen, muun elämäntilanteen tai lainojen vuoksi.

Tutustu henkivakuutukseen.

Eläkevakuutus on työntekijöiden arvostama etu, joka on kustannustehokas ja vastuullinen tapa palkita ja sitouttaa henkilöstöä.

Lue lisää eläkevakuutuksesta.

Kun eläkeaika alkaa, työterveyshuolto päättyy. Tarve terveyden seurannalle ei kuitenkaan lopu, paremminkin päinvastoin. Terveysturvalla voit tarjota työntekijöillesi hyvän turvan eläkevuosille.

Riskien hallinta ja ennakointi

Riskienhallinnalla yrityksesi voi estää tai vähentää häiriöitä ja vahinkoja. Samalla on mahdollista kehittää uusia toimintatapoja sekä luoda edellytykset turvalliselle työpaikalle ja henkilöstön hyvinvoinnille.

Lue lisää riskienhallinnasta.

Hyödynnä ohjeita, lomakkeita ja työkaluja yrityksesi turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämiseen!

Lue lisää riskienhallinnasta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sitoutunut työntekijä on yritykselle arvokkain

Miten sitouttaminen näkyy todellisina tekoina perheyrityksen arjessa? Kysyimme asiaa Kuusakosken henkilöstöpäällikkö Nina Perttulalta.

Lue lisää sitoutumisesta.

Mikä henkilöstöetu on suomalaisten suosikki?

Työnantajan tarjoamista henkilöstöeduista selkeästi eniten arvostetaan kattavaa työterveyshuoltoa. Toisena ja kolmantena listalla tulevat liikunnan tukeminen tai lounasetu sekä työnantajan tarjoamat vapaaehtoiset vakuutukset.

Lue lisää suositusta henkilöstöedusta.

Miksi etätöissä sattuvia tapaturmia korvataan suppeammin kuin työpaikalla sattuneita?

Etätyöt ovat nykyään arkipäivää ja samalla ovat lisääntyneet myös etätyöpäivän aikana sattuvat tapaturmat.

Lue lisää etätöissä sattuneista tapaturmista.