Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Vakavan sairauden turva

LähiTapiolan vakavan sairauden turva tarjoaa yrittäjälle tai yrityksesi työntekijöille lisää turvaa. Se on tukenasi, kun on aika keskittyä elämään ja vakavasta sairaudesta paranemiseen. Vakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen voit käyttää sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Käytä kertakorvaus juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Edistä omaa tai työntekijöittesi toipumista kuntoutuksella tai kevyemmällä siirtymällä takaisin työelämään.

Korvausmäärä valitaan aina tilanteeseesi sopivaksi, se voi olla jopa 150 000 €.

Antaa turvaa yleisimpien vakavien sairauksien varalle.

Mitä vakavan sairauden turva kattaa

Vakavan sairauden vakuutus kattaa alla mainitut sairaudet ja toimenpiteet. Turvan korvausmäärän suuruus valitaan omaan tilanteeseesi sopivaksi ja se voi olla jopa 150 000 €. Veroton kertakorvaus maksetaan yhdessä erässä.

Vakavan sairauden turva yrittäjälle tai työntekijälle Sisältää

Useimmat syövät

Sisältyy vakuutukseen

Aivokasvain

Sisältyy vakuutukseen

Sepelvaltimon ohitus avosydänleikkauksella

Sisältyy vakuutukseen

Sydänläpän korvaaminen keinoläpällä

Sisältyy vakuutukseen

Sydäninfarkti

Sisältyy vakuutukseen

Munuaisten vajaatoiminta

Sisältyy vakuutukseen

Elin- ja luuydinsiirto

Sisältyy vakuutukseen

MS-tauti

Sisältyy vakuutukseen

Aivohalvaus

Sisältyy vakuutukseen

Usein kysyttyä

Vakavan sairauden turvan avulla työntekijät voivat päästä nopeasti hoitoon ja heidän toimeentulonsa on turvattu työnantajan maksamaa sairauslomaa pidempää kuntoutumista varten. Vakavan sairauden turva on yrityksille vastuullinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka tuo lisää turvaa työntekijöille ja on myös henkilöstöetu palkitsemiseen, sitouttamiseen ja motivointiin. Henkilöstöryhmille vakavan sairauden turvan voi hakea ilman terveysselvitystä.

Vakavan sairauden turvaa voi hakea 18 vuotta täyttänyt henkilö. Vakuutusta on haettava viimeistään sen vuoden aikana, kun vakuutettava henkilö täyttää 64 vuotta. Vakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta.

Korvausmäärän suuruus valitaan aina omaan tilanteeseen sopivaksi ja se voi olla jopa 150 000 €.

Hintaan vaikuttavat ikäsi sekä valitsemasi korvaussumma. Myös terveydentilasi voi vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Mahdollinen tupakkatuotteiden käyttö nostaa vakavan sairauden turvan maksua. Pyydä tarjous, millainen on tarpeitasi vastaava korvaussumma ja paljonko vakuutus maksaa.

Vakavan sairauden turva kattaa tuoteselosteessa luetellut sairaudet, jotka ovat suomalaisille yleisimpiä ja tyypillisesti pitkää toipumista edellyttäviä sairauksia. Usein niistä myös seuraa pitkä poissaolo työelämästä.

Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka jokainen voi käyttää itselleen parhaimmalla tavalla. Se on tukenasi arjen uudelleenjärjestelyissä ja turvaamassa toimeentuloasi. Voit myös edistää toipumistasi kuntoutuksella tai mahdollistaa kevyemmän siirtymän takaisin työelämään.

Tuotetiedot ja vakuutusehdot

Olemme koonneet vakuutusten tuotekortit ja -selosteet, avaintiedot, ehdot sekä suojeluohjeet yhdeksi kokonaisuudeksi. Tarkista vakuutustarjouksesta tai vakuutuskirjasta, mitä ehtoa vakuutukseen sovelletaan.

Tutustu vakuutuksen tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin huolella; niissä kerrotaan mm. mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.

Ilmoita vahingosta tai hae korvausta

Katso toimintaohjeet sekä hoida vahinkoihin ja korvauksiin liittyviä asioita.

Katso toimintaohjeet

Palveluntarjoaja

Henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.