Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kolaroin toisen ajoneuvon tai omaisuuden kanssa

Vahingon aiheuttaneen ajoneuvon liikennevakuutuksesta korvataan vahingon kärsineen osapuolen ajoneuvon ja muun omaisuuden vauriot. Liikennevakuutus korvaa vauriot täysimääräisesti ilman omavastuuta. Liikennevakuutuksen bonus alenee ehtojen mukaisesti, kun korvaus maksetaan. Bonus ei alene, jos sinulla on voimassa oleva bonusturva.

Toimi näin

  1. Jos kolaroit toisen ajoneuvon tai omaisuuden kanssa, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme. Olemme yhteydessä toiseen osapuoleen ja ohjeistamme hänet vahinkoasiassa.

  2. Jos omalla ajoneuvollasi on kaskossa kolarointivakuutus, voidaan ajoneuvosi vauriot korvata siitä. Ajoneuvosi korjaus hoituu kumppanikorjaamollamme. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit viedä ajoneuvosi vahinkotarkastukseen. Lähimmät yhteistyökumppanimme löydät tästä.

    Jos ajoneuvollasi ei voi ajaa, voit tilata hinauksen suoraan yhteistyökumppaniltamme. Tarkemmat ohjeet ja hinausliikkeet löydät täältä.

    Voit tilata hinauksen myös Hätäpalvelustamme.

  3. Jos vahingossa vaurioitui muuta omaisuutta kuin ajoneuvoja, selvitä omaisuuden omistaja ja hänen yhteystietonsa. Ilmoita tiedot samalla, kun teet vahinkoilmoituksen.

Ilmoita vahingosta

Kirjaudu sisään

Etsitkö korikorjaamoa?

Syötä ajoneuvosi rekisterinumero ja paikkakunta, josta haluat etsiä palvelua. Näin voimme tarjota sinulle parasta palvelua kumppaniverkostostamme. Tuloksia on saatavilla. Siirry niihin käyttäen nuolinäppäimiä.
Täytä puuttuva tieto Syötä rekisterinumero Tarkista rekisterinumero ja hae uudelleen
Täytä puuttuva tieto Syötä paikkakunta

Paikkakunnallasi ei ole LähiTapiolan yhteistyökumppania. Kokeile hakua uudelleen joltain toiselta sinulle sopivalta paikkakunnalta.

Palveluntuottajat ajoneuvollesi