Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvo tarvitsee hinauksen

Jos käytössäsi on merkkikohtainen liikkumisturvapalvelu tai leasingyhtiön palvelu, ole ensisijaisesti yhteydessä sinne. Muussa tapauksessa soita Hätäpalveluumme +358 800 04531. Hätäpalvelu tarkistaa vakuutusturvasi ja saat tilattua hinauksen. Hätäpalvelu järjestää sinulle lisäksi sijaisauton, jos ajoneuvosi on vakuutettu Loistokaskolla.

Toimi näin

 1. 1. Hinaus on tilattu Hätäpalvelun kautta

  Sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta, kun Hätäpalvelu on tilannut hinauksen kumppaniltamme.

  Jos olet joutunut kolariin tai sinulle on aiheutunut kuluja matkan keskeytymisestä, tee vahinkoilmoitus verkkopalvelussamme.

 2. 2. Tilasin hinauksen itse

  Jos kaskovakuutukseesi sisältyy autopalveluvakuutus ja hinausliike on kumppanimme, lähettää liike laskun suoraan meille; sinun ei tarvitse tehdä hinauksesta vahinkoilmoitusta.

  Jos hinausliike ei ole kumppanimme, ei liikkeellä välttämättä ole suoralaskutusoikeutta. Maksa silloin hinaus itse ja hae kuluista korvausta verkkopalvelussamme.

  Korvaamme hinauksen kohtuulliset kustannukset vahinkopaikalta lähimmälle osaavalle korjaamolle.

  Kirjaudu verkkopalveluun

Usein kysyttyä

Autopalveluvakuutuksesta korvaamme teknisen vian tai kolarin vuoksi ajokelvottomaksi tulleen ajoneuvon hinauksen. Lisäksi korvaamme tieltä suistuneen ajoneuvon noston takaisin tielle.

Hinauksen korvaamme kohtuullisten kustannusten mukaan lähimmälle osaavalle korjaamolle. Vakuutuksesta emme korvaa hinausta, joka liittyy merkkikohtaiseen liikkumisturvaan tai matkanjatkamispalveluun.

Autopalveluvakuutus kuuluu suurimpaan osaan henkilöasiakkaidemme kaskovakuutuksia. Voit tarkistaa vakuutusturvasi laajuuden verkkopalvelussamme.

Kaskon autopalveluvakuutuksesta korvaamme hinauksen vahinkopaikalta lähimmälle osaavalle korjaamolle. Kumppanimme auttaa korjaamon valitsemisessa.

Autopalveluvakuutuksesta korvaamme myös kohtuullisia matkan keskeytymisestä aiheutuneita matkakuluja.

Kun ajoneuvosi on vakuutettu Loistokaskolla, korvaamme sijaisauton kustannukset, jos matka on keskeytynyt teknisen vian tai kolaroinnin vuoksi. Lisäohjeet saat Hätäpalvelusta.

Henkilöasiakkaiden autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Voit ilmoittaa aiheutuneet matkakustannukset tekemällä vahinkoilmoituksen verkkopalvelussamme. Säilytäthän kuitit, pyydämme niitä tarvittaessa.