Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Nuori Pohjoinen - Tukea lasten ja nuorten harrastuksiin

Elämän perusta rakentuu lapsuuden kokemusten kautta. Haluamme tukea lasten kasvua, terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskomme, että elämän alun turvaaminen antaa oikean suunnan ja avaimet koko elämän mittaiseen hyvinvointiin. Siksi siihen kannattaa erityisesti panostaa. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevan Nuori Pohjoinen -tuen haku on auki kaksi kertaa vuodessa.

Kevään 2024 Nuori Pohjoinen -lahjoituskohteet on julkaistu

Keskitämme jakamamme sponsorointituet lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Valitsemme Nuori Pohjoinen -tuen saajat kaksi kertaa vuodessa hakemusten perusteella. Elämänturvan rakentaminen alkaa lapsuudesta.

Kevään 2024 lahjoituskohteet on valittu ja valittujen joukossa ovat mm. Alavieskan Viri ry, MLL:n Himangan yhdistys ja Vattukylän kyläyhdistys ry. Lue lisää kevään lahjoituskohteista tiedotteestamme.

Lahjoitukset yleishyödylliseen toimintaan

LähiTapiola Pohjoiselta voit hakea myös lahjoitusta yleishyödylliseen toimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla vuosittain julkistettaviin teemoihin liittyen. Lue lisää lahjoituksista ja niiden hakemisesta. Lue lisää lahjoituksista ja niiden hakemisesta Hyvinvoiva Pohjoisen sivulta.

Elämänturvaa ja vastuullisesti lähiyhteisön hyväksi

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi esimerkki LähiTapiola Pohjoisen vastuullisuustyöstä, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa. Olemme asiakkaidemme omistama elämänturvayhtiö. Elämänturva merkitsee sitä, että tarjoamme asiakkaillemme ja heidän läheisilleen ennakoivaa ja kokonaisvaltaista palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.