<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hyvinvoiva Pohjoinen - Hyvinvointia ja elinvoimaa alueellemme

Asiakkaiden omistamana ja paikallisena elämänturvayhtiönä LähiTapiola Pohjoisen tavoitteena on edistää vastuullisesti Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.

Hyvinvoiva Pohjoinen - vastuullisesti Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan hyväksi

Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoituksin toteutamme vastuullisuustyötämme, jonka tavoitteena on vaikuttaa aktiivisesti lähiympäristössämme LähiTapiola Pohjoisen toiminta-alueella, Pohjois- tai Keski-Pohjanmaalla. Meille on tärkeää, että asiakkaamme omistajinamme voivat olla mukana päätöksenteossamme.

Juhlavuoden lahjoitusten teeman mielenterveys ja henkinen hyvinvointi

Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoitusten teemana vuonna 2023 on mielenterveys ja henkinen hyvinvointi - 160 000 euron 26.5. julkaistun jakautumisen eri kohteille löydät täältä (suora linkki).

Lahjoitusten avulla yhtiö vaikuttaa aktiivisesti lähiyhteisössä, ja kannustaa myös omistaja-asiakkaitaan äänestämään ajankohtaisia ja alueen hyvinvointia edistäviä lahjoituskohteita. Lue lisää 2023 lahjoituksista aiemmasta tiedotteestamme täältä (suora linkki).

Lahjoituskohteet ovat voittoa tavoittelemattomia yleishyödyllisiä yhdistyksiä tai yhteisöjä, jotka toimivat LähiTapiola Pohjoisen toiminta-alueella, Pohjois- tai Keski-Pohjanmaalla.

Elämänturvaa ja vastuullisesti lähiyhteisön hyväksi

Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoitukset ovat yksi esimerkki LähiTapiola Pohjoisen vastuullisuustyöstä, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa. Olemme asiakkaidemme omistama elämänturvayhtiö. Elämänturva merkitsee sitä, että tarjoamme asiakkaillemme ja heidän läheisilleen ennakoivaa ja kokonaisvaltaista palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

LähiTapiola Pohjoiselta voit hakea myös sponsorointitukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla. Lue lisää sponsoroinnista ja miten sitä voi hakea (suora linkki).