Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Omatoimista riskienhallintaa verkossa

RiskiHelppi® on asiantuntijoidemme kokoama monipuolinen tietopaketti yrityksesi käyttöön. Sieltä löydät tietoa riskeistä ja riskienhallinnasta sekä hyödylliset toimintamallit, ohjeet, lomakkeet ja työkalut.

Tietoa ja työkaluja yrityksesi riskienhallintaan

Haluamme auttaa yritystäsi riskienhallinnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus ja osaaminen riskienhallinnan ja turvallisuuden eri alueilta.

Olemme koonneet LähiTapiolan RiskiHelppi®-sivustolle tietoa riskeistä ja riskienhallinnasta sekä hyödyllisiä koulutusmateriaaleja, toimintamalleja, ohjeita, lomakkeita ja työkaluja. Käytä näitä välineitä yrityksesesi riskienhallinnan johtamiseen ja kehittämiseen!

Ota palvelu käyttöön

RiskiHelppi® on tarkoitettu LähiTapiolan asiakasyritysten ja -yhteisöjen liiketoimintajohdon, turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisten sekä muunkin aiheesta kiinnostuneen henkilöstön käyttöön. Siirry RiskiHelppiin sivun yläosan painikkeesta.

Palvelun sisältö

Riskienhallinta Opit, mitä riskienhallinta on ja miten riskienhallintaprosessi toimii.
Tietoa riskeistä Perustietoa erilaisista riskeistä - apua kokonaisuuden hahmottamiseen ja riskienhallintatyön kohdentamiseen.
Hyvät käytännöt Toimintamalleja ja hyviä käytäntöjä turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämiseksi.
Hyödynnä materiaaleja Riskienhallinnan ohjeita, lomakkeita ja koulutusmateriaaleja.
Koulutukset Riskienhallinnan verkkokoulutukset ja webinaarit.