Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Luonnonilmiö vahingoitti yrityksen omaisuutta

Jos luonnonilmiö - esim. myrsky, rankkasade, raekuuro - vaurioitti rakennuksia tai muuta omaisuutta, on rakennuksen suojaaminen ja vahinkopaikan raivaaminen aloitettava mahdollisimman pian.

Poista rakennuksen päälle kaatuneet, nojaavat tai kaatumisvaarassa olevat puut. Huolehdi omasta turvallisuudestasi - pyydä tarvittaessa apua puunraivauksen ammattilaisilta tai pelastuslaitokselta.

Toimi näin

  1. Ilmoita vahingosta. Ota mahdollisuuksien mukaan kuvia vahingoittuneesta omaisuudesta. Varaa LähiTapiolalle mahdollisuus tarkastaa vahingot ennen korjauksen aloittamista.

    Kun olemme vastaanottaneet vahinkoilmoituksesi, ilmoitamme jatkotoimenpiteistä. Tarvittaessa LähiTapiola tilaa ja maksaa vahinkokartoituksen.

    Useimmiten myrskyvahinkojen korvattavuus voidaan vahvistaa jo vahinkokäsittelyn alussa. LähiTapiola ottaa kantaa korvauksen määrään saatuaan tarvittavat tiedot vahingosta.
  2. Pyydä urakoitsijoilta korjaustarjoukset sekä verovelka- ja työeläkemaksutodistukset. Voit myös halutessasi jättää tarjousten pyytämisen LähiTapiolan hoidettavaksi ammattitaitoisilta yhteistyökumppaneilta, jolloin LähiTapiola huolehtii todistusten pyytämisestä. Työn tilaajana valvot korjaustyön etenemistä ja laatua.

HUOM! Jos vakuutuksenottaja on yli 50 työntekijän yritys, niin todistuksia ei tarvitse lähettää meille hyväksyttäväksi.

Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella

Avaa lomake

Voit myös soittaa meille

Sinua palvelee oman alueesi LähiTapiolan alueyhtiö, jonka korvauspalvelun numerot saat antamalla postinumerosi.

Suurten yritysten vahinkoihin liittyvissä asioissa voit soittaa meille numeroon 09 453 3300.