Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrittäjän työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus korvaa yrittäjälle sattuneet vahingot, kun työssä, työssä johtuvissa olosuhteissa tai työpaikan ja kodin välisellä matkalla sattuu tapaturma. Kun saat tarvitsemaasi hoitoa ja pääset nopeasti takaisin työn pariin, varmistetaan myös yrittäjätoiminnan jatkuvuus.

Toimi näin

  1. Jos tapaturma vaatii hoitoa, ja sinulla käytettävissäsi työterveyshuollon palvelut, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne. Voit mennä lääkäriin myös LähiTapiolan kumppaneille Mehiläiseen tai Pihlajalinnaan. Kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa päivystävään lääkäriin. Ilmoita käynnin yhteydessä hoitolaitokseen työnantajan nimi ja vakuutusyhtiö.

  2. Ilmoita vahingosta täyttämällä vakuutustodistus.
    Avaa lomake

  3. Hae päivärahakorvausta myös Kelasta. Vapaa-ajan vahingoissa päiväraha korvataan osin LähiTapiolasta ja osin Kelasta. Muista, että Kelan korvauksissa on kahden kuukauden hakuaika

Jos sinulla on kysyttävää, soita meille puh. 09 453 3777 ma–pe klo 8–16 tai lähetä sähköpostia yritysten.henkilovahingot(a)lahitapiola.fi. Sähköpostiyhteys on suojaamaton. Viestin voi lähettää salattuna osoitteessa https://secure.lahitapiola.fi.