Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Työtapaturmavakuutukseen liitetty vapaa-ajanvakuutus

Työtapaturmavakuutuksen lisäksi työnantajasi on voinut ottaa sinulle laajemman turvan, josta korvaamme myös vapaa-ajalla tapahtuvia tapaturmien hoitoa.

Toimi näin

  1. Jos sinulla käytettävissäsi työterveyshuollon palvelut, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne. Voit mennä lääkäriin myös LähiTapiolan kumppaneille Mehiläiseen tai Pihlajalinnaan. Kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa päivystävään lääkäriin.
  2. Ilmoita käynnin yhteydessä hoitolaitokseen työnantajan nimi ja vakuutusyhtiö. Sairauden tai tapaturman perusteella korvattavia kuluja ovat mm: lääkärinpalkkiot, poliklinikkamaksut ja terveyskeskusmaksut sekä sairaalan hoitopäivämaksut. Lisäksi korvattavia ovat lääkärin tutkimukset ja määräämät lääkkeet.
    Avaa lomake
  3. Vapaa-ajan vakuutus korvaa ansionmenetyksen 100 prosenttisena Kelan sairauspäivärahan omavastuuajalta, jonka jälkeen ansionmenetys korvataan osin LähiTapiolasta ja osin Kelasta. Päivärahahakemus on tehtävä Kelaan, kun omavastuuaika (1+9 päivää) ylittyy. Muista, että Kelan korvauksissa on kahden kuukauden hakuaika.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 09 453 3777 ma - pe kello 8 - 16 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen yritysten.henkilovahingot@lahitapiola.fi. Sähköpostiyhteys on suojaamaton. Voit lähettää viestin salattuna osoitteessa https://secure.lahitapiola.fi.