Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola är SuomiAreenas huvudsamarbetspartner

15.11.2018 - Turvallisuus

Livstrygghetsbolaget LokalTapiola är en av SuomiAreenas huvudsamarbetspartners på SuomiAreena 2019 i Björneborg. SuomiAreena och LokalTapiola undertecknade samarbetsavtalet idag.

Enligt LokalTapiolas marknadsföringsdirektör Olli-Pekka Pohjanmäki är SuomiAreenas teman nästa sommar, dvs. framtidens kunskaper och innovationer, viktiga och aktuella teman.

- I rollen av ett livstrygghetsbolag har LokalTapiola en betydande roll i det finska samhället både lokalt och nationellt. Vi vill för vår del främja tryggheten, och då även via inlärning och innovationer i framtiden, säger Pohjanmäki.

- En av framtidens nya medborgarfärdigheter är datasäkerhetskunskaper och under de senaste åren har vi på LokalTapiola satsat särskilt på att främja denna färdighet. Enligt tidens anda presenterar vi alltså datasäkerhetsinnovationer på SuomiAreena nästa år.

Innehållsaffärsverksamhetsdirektör Mari Haavisto vid Mediahub som är ansvarig producent för SuomiAreena väntar sig mycket av samarbetet mellan SuomiAreena och LokalTapiola.

– Det är fint att tillsammans få ta hand om SuomiAreena nästa sommar. LokalTapiolas planer nästa sommar ger intressant samhälleligt innehåll till SuomiAreena.

Utöver LokalTapiola är SuomiAreenas huvudsamarbetspartners år 2019 Business Finland, undervisningssektorns fackorganisation OAJ och DNA.

Mediahub Helsinki och Björneborgs stad arrangerar SuomiAreena för den 14:e gången i Björneborg i juli 2019. MTV är SuomiAreenas samarbetspartner inom media.

Läs mer om LokalTapiolas roll i samhället.