Gå rakt till innehållGå rakt till sidfoten
Säkerhet20.4.2022

Österbotten: Hole in one-skydd– en avgiftsfri kundförmån

Som LokalTapiola Österbottens hemförsäkringskund har du tillgång till vår avgiftsfria kundförmån Hole in one-skydd. Det ersätter den servering som en spelare bjuder på efter en Hole in one eller Albatross-prestation.

Förmånen får du genom att kontakta vår kundbetjäning, tel 06 534 2000. Försäkringsskyddet läggs till som en avgiftsfri kundförmån till hemförsäkringen som beviljas av LokalTapiola Österbotten.

Försäkringen ersätter den servering som en spelare bjuder på efter en Hole in one eller Albatross-prestation, antingen under en tävlings- eller sällskapsrond. Förutsättningen är att serveringen görs samma dag och på den förenings restaurang där man lyckats med sin prestation. Försäkringen har ingen självrisk och gäller överallt i världen och innefattar samtliga spelare i hushållet. Ersättningen är högst 800 euro per försäkringsfall.

Gör så här när du lyckats med en Hole in one eller Albatross:

  • Spara kvittot från serveringen.

  • Ring tel 06 534 2000 och gör en skadeanmälan (vardagar kl 8–18 och lördagar 9–15).

  • Uppge denna information: namn, adress, födelsetid, händelseplats och tid, vilket hål, klubban som Hole in one var gjord med, kontonummer, markörens namn och kontaktuppgifter.